עבור לתוכן

האם אני יכול להמשיך בoc לכרטיס מסך שלי בביטחון???

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כרטיס geforce 4 440 mx 64MB agp 8X

בקיצור הוספתי קירור משופשר לליבה(vantec iceberq 4 pro) לזיכרונות יש סניקים טובים הכל טוב ויפה אני מגיע ל350 בליבה ו345 בזיכרונות ופתאום אני רואה הודעת אזהרה כזאת ב?RivaTuner האם אני יכול להמשיך בoc בבטחה כי הכל בסדר אני מקבל ציונים יותר טובים ב3dmark אין ארטיפקטים הכרטיס יציב הכל בסדר

אגב הזיכרונות הם ddr 5ns אני יכול להגיע ככה ל450 בזיכרונות נכון? וכמה כדאי לי להעלות לליבה? והכי חשוב האם אפשר להמשיך בoc?

הנה תמונה:

14141eu.jpg

פורסם
  • מחבר

חברים אני חייב עזרה פה איפה כל התותחים של הפורום הזה

עזרה בבקשה :kopfpatsch:

פורסם

יכול יכול... רק שים לב לטמפ'...

פורסם
  • מחבר

תראו לאן הגעתי:

12328wg.jpg

והכל בסדר אין ארטיפקטים הציונים שלי ממשיכים לעלות תנו לי הצעות לאן כדאי לי להמשיך

פורסם

מתשיך לאט לאט שים לב לטמפ'

פורסם

אתה יכול להמשיך, רק תוריד את התוכנה ATITOOL

http://atitool.techpowerup.com

ותעשה SCAN FOR ARTIFACTS לרבע שעה מינימום.

אם לא נתגלו שגיאות, והזמן שרשום למעלה תואם את הזמן שרשום למטה - תוכל להמשיך באוברקלוק.

(אני יודע שיש לו כרטיס מסך של nVidia, התוכנה הנ"ל מאפשרת בדיקת ארטיפקטים ויציבות לכל כרטיס קיים, פשוט שאר האפשרויות יבוטלו)

פורסם

לא צריך רבע שעה, 3 דקות מספיק.. :xyxthumbs:

פורסם

הוא לא יכול לבדוק טמפרטורה....nVidia הכניסו חיישני טמפרטורה...החל מסדרת FX שלהם....

פורסם

אפשר לשאול באיזה תוכנה השתמשת???

פורסם

אפשר לשאול באיזה תוכנה השתמשת???

לאוברקלוק...השתמשתי RivaTuner

סתם שאלה..לאיזה מטרה אתה עושה OC?...לשבור שיא?..לכיף?..או להעלות את ביצועי הכרטיס??

פורסם

שלושתם :silly:

פורסם
  • מחבר

יותר נכון ל4 דברים לכיף לשבור שיאים להאיץ את הכרטיס בביצועים וגם התנסות ראשונה שלי בoc בכלל

תודה לכל מי שעזר לי כאן אני אעדכן אתכם בהמשך תודה לכולם אחלה פורום :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים