עבור לתוכן

בלוק בייצור עצמי

Featured Replies

פורסם

מה הצורה הכי טובה לבלוק כזה?

פורסם

בסיס נחושת וכיסוי פרספקס עבה.

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע השאלה שלי הייתה איזה צורה הכי טובה יש לתעלות התוך הבלוק(הוא מיועד לזיכרונות של הכ.מסך)

פורסם

לא חושב שזה יהיה אפקטיבי, הצורה הכי קלה שתוכל לעשות תהיה בסדר..

פורסם

זה כן משפיע.. ותפסיק להגיב בדברים שאתה לא יודע.

פורסם

את זה אני יודע השאלה שלי הייתה איזה צורה הכי טובה יש לתעלות התוך הבלוק(הוא מיועד לזיכרונות של הכ.מסך)

wc4n5_1.JPG

פורסם

ויש לי עוד שאלה...למרות שאני לא קשור לדיון...

יש לי ראדיאטור של אוטו מאלומיניום...אם אני מערבב אלומיניום (ראדיאטור) עם בלוק (נחושת)...אמור להיות איזה ריאקציה כימית??.

ואם כן...אז בלוק מאלומיניום יהיה טוב??..כי יש לי מישהו שמוכן ליצוק לי אלומיניום...ואני צריך להכין תבנית...!..

עוד משהו חשבתי על בלוק גדול כזה...שהמים בתוכו עוברים כמו ספיראלה...רק ב3 מימדים (רוחב גובה אורך)...זה יהיה טוב??..

פורסם

^^^^ היית פותח ת'ארד בנפרד ::)

ויש לי עוד שאלה...למרות שאני לא קשור לדיון...

יש לי ראדיאטור של אוטו מאלומיניום...אם אני מערבב אלומיניום (ראדיאטור) עם בלוק (נחושת)...אמור להיות איזה ריאקציה כימית??.

עם נוזל קירור מתאים לא תיהיה בעייה

ואם כן...אז בלוק מאלומיניום יהיה טוב??..כי יש לי מישהו שמוכן ליצוק לי אלומיניום...ואני צריך להכין תבנית...!..

בלוק מאלומניום לא אפקטיבי

עוד משהו חשבתי על בלוק גדול כזה...שהמים בתוכו עוברים כמו ספיראלה...רק ב3 מימדים (רוחב גובה אורך)...זה יהיה טוב??..

יש לו התנגדות גבוהה ומהירות זרימת מים נמוכה--לא מומלץ

גם ראד' עם סנפירים מאלומיום לא מומלץ כי יהיה קשה לו להפתר מהחום

פורסם
  • מחבר

מה שהבאת לי זה למעבד לא לכרטיס מסך

פורסם

אתה אתה מתכוון אלי ?

מה שאני הבאתי זה אכן בלוק של מעבד, אבל אתה שאלתה איזה צורה הכי טובה לחתוך תעלות לבלוק ואני הדגמתי דרך הבלוק למעבד!

פורסם
  • מחבר

תודה פשוט אני מתכוון לבנות מערכת למחשב המתוכנןשלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים