פורסם 2005 במאי 1220 שנים סביר, לא יותר מזה (גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת רעש).עריכה: רק תדאג שאם אתה מקבל את המאורר עם הסנסור, שיפעל תמיד על מקסימום.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים בשתי מילים: שווה לתחת הוא לא מרעיש אבל הביצועים שלו חלשים, גם שהחיישן שלו נימצא על מקור חום.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מאוורר יחסית שקט , דחיפת אויר בינונית - ממליץ לקצר את החיישן שלו שיפעל תמיד על הMAX .
פורסם 2005 במאי 1320 שנים שלשום קניתי את המארז הזה, אני דווקא די מרוצה.אגב אפשר להידחף רגע ולשאול איך משתמשים בחיישן?צריך לעשות משהו? יש משהו בתוכנה? או שפשוט ממקמים אותו והוא מווסת את מהירות הסיבוב?
פורסם 2005 במאי 1320 שנים או שתמקם אותו במקום חם(בצד האחורי של הכ. מסך איפה שהליבה.אוממליץ לקצר את החיישן שלו שיפעל תמיד על הMAX .
פורסם 2005 במאי 1320 שנים יש לי גם את המארז הזה , קניתי מאוורר נוסף לקדימה , שהוא יותר חזק מהאחורי השאלה איפה כדאי שהמאוורר היותר חזק יהיה ? , מקדימה שיכניס אוויר , או מאחורה שיוציא אוויר ?
פורסם 2005 במאי 1320 שנים יש לי גם את המארז הזה , קניתי מאוורר נוסף לקדימה , שהוא יותר חזק מהאחורי השאלה איפה כדאי שהמאוורר היותר חזק יהיה ? , מקדימה שיכניס אוויר , או מאחורה שיוציא אוויר ?
פורסם 2005 במאי 1320 שנים יש לי גם את המארז הזה , קניתי מאוורר נוסף לקדימה , שהוא יותר חזק מהאחורי השאלה איפה כדאי שהמאוורר היותר חזק יהיה ? , מקדימה שיכניס אוויר , או מאחורה שיוציא אוויר ?עריכה , מתנצל על ההקפצה , יש בעייה בשרת פה
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מאוורר יחסית שקט , דחיפת אויר בינונית - ממליץ לקצר את החיישן שלו שיפעל תמיד על הMAX .סליחה, שאני גונב את הדיון.אבל בכמה RPM יעבוד המאורר, אחרי שיעשו לו את זה?ומה תהייה מידת הרעש פחות או יותר?
פורסם 2005 במאי 1420 שנים המאורר סביר ביותר לדעתי.אני הוספתי לחזית שלו מאורר 120 של tt והטמפרטורה של המארז לא עוברת את ה40אני אישית מרוצה.ואכן שמתי את החיישן צמוד לכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.