עבור לתוכן

R9550

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה :

Sapphir (ATI)RADEON 9550 TV,DVI 256MB

שמעתי שאפשר לעשות לו אוברקלוק עצבני ל 9600XT

זה נכון? והוא ישרוד הרבה זמן ככה ?

פורסם

כרטיס טוב וכן זה אפשרי לא יודע אם תגיע לביצועים של ה XT יש כאלו שמצליחים ויש כאלו שלא..

פורסם
  • מחבר

כרטיס טוב וכן זה אפשרי לא יודע אם תגיע לביצועים של ה XT יש כאלו שמצליחים ויש כאלו שלא..

אתה ניסית להמיר את הכרטיס שלך

אהה ואיזה סוג של מישחקים הוא יסחוב בן כמה מישחקים כדוגמא אני מתכוון בלי אובר קלוק

פורסם

זה לא להמיר את הכרטיס אלא לעשות לו אוברקלוק למהירויות פחות או יותר של כרטיס מדגם יותר טוב..

לי לא היה נסיון עם הרבה משחקים אבל הוא מריץ לי דום 3 באיכות טובה וגם אנדרגראונד 2.

פורסם

משחקים ממש כבדים כמו HL2 ובסיגנון הוא יחנק מהם בלי OC כרטיס יחסית חלש

פורסם

אני חושב שעדיף לך לקחת ג'י פורס 6200..

פורסם

אוהו אם יתפס לך הOC יהיה לך 6600GT :smile1::xyxthumbs:

פורסם

הR9550 ניחן ביכולת OC מעולה. הספייר מצויין רק שים לב שהוא 128BIT ולא 64, במידה וכן יש תחליפים כגון גיגהבייט.

בכל מקרה דיף וכדאי יותר לקנות ג'יפורס 6200 מבית inno3d, לידטק, גינוורד וMSI(בטוח יש עוד חברות טובות) ולהפוך אותו לכמעט 6600GT.

אומנם הוא יקר יותר ב200 שקל אבל אתה תקבל פי שתיים ביצועים במקרה הטוב ותמיכה חומרתית נרחבת הרבה יותר.

פורסם

חשוב לזכור שיש מצב קלוש אבל יש שהצינורות לא יפתחו וה-OC יהיה דרעק והוא יתאכזב

פורסם

חשוב לזכור שיש מצב קלוש אבל יש שהצינורות לא יפתחו וה-OC יהיה דרעק והוא יתאכזב 

קלוש ביותר.

אם תקנה מחברה שידוע שהOC הוא טוב ושהצינורות נפתחים אין בעיה כלל. אני אישית עוד לא שמעתי מישהו שלא הצליח לפתוח צינורות ללידטק או inno3d או גיינוורד כאשר כולם ידועים כOCרים טובים לכרטיס.

בכל מקרה סיכון זה קיים גם בR9550, מי יודע אם הוא יפול על איזה כרטיס מוזר:\ אבל סיכויים קלושים ביותר בשני המקרים.

פורסם

כן, נכון לי יש גם R9550 בהתחלה לא רצה לעשות OC עם תוכנות של GB ואז הגעתי לOC מטורף עם TRAY TOOL

פורסם

כמה שאתם מבלבלים במוח, רדאון 9550 יש כאלו שמגיעים להירויות שעון גבוהות וכאלו שלא זה עניין של מזל אבל בג'י פורס זה לא עניין אם הצ'יפ יעמוד במהירות או לא, זאת פשוט אפשרות שקיימת והסתירו אותה.

פורסם

מעניין למה הסתירו אותה?

פורסם

בכרטיסי ATI יש אפשרות שהסטפינג של הליבה יהיה גרוע לאוברקלוק.

פורסם

בנווידיה חלק מכרטיסים לא נפתחים זה תלוי בPCB של הכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים