עבור לתוכן

רוצה לקנות פלטייה לכרטיס מסך 6800 אולטרה עם קרור מיים אבל לא יודע איזה כדי??

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים?? :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אז כך בימים אלה אני מבצע הזמנה מדנגר דאן וחשבתי עם כבר אז גם לקנות איזה פלטייה טובה לכרטיס מסך שלי 6800 אולטרה (בחתימה) נכון לעכשיו הוא מקרור עם קרור מיים והליבה עומדת על 38 במנוחה ו44 במאמץ באובר קלוק ל 493 וזיכרון 1440!! עכשיו אני רוצה לקנות פלטייה ויש לי כמה שאלות:

1. הבנתי שיש בעיה עם ה6800 אולטרה בטמפרטורות נמוכות אפשר לדעת באיזה טמפרטורות מדובר?

2. איזה פלטייה תהיה הכי טובה בשביל הכרטיס הזה? אני רוצה שיהיה באיזה 15-20 מעלות! חשמל לא חסר פה וגם לא הספוגים לאיטום מה שחסר לי זה איזה פלטיה כדי לי לקנות? העם 172 תהיהי חזקה מדיי?? ועם כן אז מה כדי?

השמח לתגובות!!

יחיאל

פורסם
  • מחבר

אמאאאאא חח לא ידעתי שקיים פלטייה 470 וואט!!!!! תראה השאלה היא עם אני יקנה פלטייה של 226 וואט ויחבר אותה לאנטק 550 שלי העם היא תוריד לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך למתחת לאפס או לא?

נ.באני ישמח לקבל תשבוות על כול השאלות ששאלתי בתגובה הראשונה תודה..

יחיאל

פורסם

תגיד יש לך את הבלוק המיוחד הזה ל6800 של דנג'ר דן?

טוב יש את הבלוק של סוויפטק.

פורסם
  • מחבר

תגיד יש לך את הבלוק המיוחד הזה ל6800 של דנג'ר דן?

טוב יש את הבלוק של סוויפטק.

לא יש לי את הבלוק maze 4 החדש עם החיבורים ל6800 אולטרה זה הכול בכול מקרה חברה מה עם התשובות לשאלות זה דיי דחוף בבקשה.. תודה.. ;D

מה קורה חברים?? :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אז כך בימים אלה אני מבצע הזמנה מדנגר דאן וחשבתי עם כבר אז גם לקנות איזה פלטייה טובה לכרטיס מסך שלי 6800 אולטרה (בחתימה) נכון לעכשיו הוא מקרור עם קרור מיים והליבה עומדת על 38 במנוחה ו44 במאמץ באובר קלוק ל 493 וזיכרון 1440!! עכשיו אני רוצה לקנות פלטייה ויש לי כמה שאלות:

1. הבנתי שיש בעיה עם ה6800 אולטרה בטמפרטורות נמוכות אפשר לדעת באיזה טמפרטורות מדובר?

2. איזה פלטייה תהיה הכי טובה בשביל הכרטיס הזה? אני רוצה שיהיה באיזה 15-20 מעלות! חשמל לא חסר פה וגם לא הספוגים לאיטום מה שחסר לי זה איזה פלטיה כדי לי לקנות? העם 172 תהיהי חזקה מדיי?? ועם כן אז מה כדי?

השמח לתגובות!!

יחיאל

פורסם

ה226 דיי יקפל לך את האנטק , אתה צריך ספק יעודי של עד 24 וולט עם הספק נאה לפלטייר .

ה172 יספיק לך לכרטיס המסך , קח בחשבון שאם אתה הולך על קירור ברמה כזאת , אתה דיי מתקרב לone use system , שזה אומר , הפעלת , עשית אוברקלוק , שיחקת קצת , ותגיד שלום לכרטיס . ההוצאה הכספית והכאב ראש של הפלטייר בשילוב קירור מים יתן לך עוד מהירות ... השאלה היא , איפה הגבול הפיזי של הכרטיס שלך ? עוד 3 מגהרץ או עוד 100 מגהרץ ? תבדוק באינטרנט הישגים של כרטיס כמו שיש לך כדי לדעת בערך מה הסוף שלו , לפני שתכנס לכל הסרט הזה של השדרוגים בשביל עוד 3 מגהרץ .

פורסם

יש לי פלטיה 170 וואט לא בשימוש וזה בדיוק מה שאתה צריך. אני ידבר איתך בicq בשעה נורמלית, אני יכול להביא לך אותה יותר בזון מאשר שיצא לך בdanger den

ודרך אגב אנטק 550w לא יכול להפעיל פלטיה של 226 וואט, אין לו מספיק אמפר ברייל של ה12 וולט

פורסם

לפלטייה שלך יש את הדבר הזה שאליו מחברים את הפלטיה?

פורסם

מה קרה יחיאל הקירור גז לא מספק?

יש בעיה עם לשים קירור גז על הכרטיס מסך?(אני שואל)

פורסם

זה לא קיים.

צריך לבנות את זה.

פורסם

וזה ייקח הרבה זמן?

פורסם
  • מחבר

הקרור גז הוא למעבד ולא לכרטיס מסך!!

אפשר לדעת מזה הדבר הזה שעליו מחברים את הפלטיה?

כאילו אני חשבתי פשוט לשים גריז דאלקטרי על הליבה ועליו לשים את הפלטייה ועל הפלטייה לשים שוב גריז ועל זה את הבלוק מיים וכמובן שלאטום הכול עם הרבה גריז וספוגים!!

עם זה לא כך אני ישמח לקבל הסבר אז איך עושים?

יחיאל

פורסם

כאילו אני חשבתי פשוט לשים גריז דאלקטרי על הליבה ועליו לשים את הפלטייה ועל הפלטייה לשים שוב גריז ועל זה את הבלוק מיים וכמובן שלאטום הכול עם הרבה גריז וספוגים!!

עם זה לא כך אני ישמח לקבל הסבר אז איך עושים?

יחיאל

לא שמים את הפלטייה ישירות על הליבה, שמים פלטת נחושת בניהם.

מכיוון שהפלטייה לא יכסה את כל הליבה והחלקים החשופים שלו יגיעו לטמפ' יותר נמוכות(הרבה יותר נמוכות) משאר הפלטה וזה יגרום לעיבוי.

פורסם

הדבר הזה שאליו מחברים את הפלטייה הוא כמו מגבר(נראה לי)שמגביר את הוואטים שהוא מקבל מהספק.

פורסם

מה הבעיה שיהיה עוד קירור לכרטיס לא בנתי' אבל מילא

וליבה לא יכולה להחזיק עד מינוס ו...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים