פורסם 2005 במאי 1120 שנים ערב טוב, איך אני יכול להוציא את המאוורר מהסינק (סוקט 775 ),על מנת לנקות את הסינק מאבק.. תודה לכל מי שיעזור לי,מצורפת תמונה אם צריך או משהו כזה...
פורסם 2005 במאי 1220 שנים נראה לי שבצידיי המאוורר עצמו יש כמו קליפסים כאלו תנסה להוריד את המאוורר בעזרתם.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר ניסיתי להוציא כמו שאמרת...ולא הצלחתי כנראה שיש איזה שיטה להוציא את זה,למישהו יש עוד הצעות?
פורסם 2005 במאי 1220 שנים תנסה בהתחלה להוריד את הקירור מהלוח.... בעזרת מברג אתה מסובב את ה 4 הקליפסים השחורים האלה... וזה יוצא ...(במיקרה שאתה לא יודע)ושם כבר תנסה להוריד אותו .... או שאחרי שתוריד אותו מהלוח תעשה רוח זה בדוק יעזור
פורסם 2005 במאי 1220 שנים חצי סיבוב שמאלה או ימינה ותרים למעלה אם זה לא עובד תשים לב יש לך על המאוורר ריבועים שחורים כאלה שמחוברים לסניק תרים אותם עם מברג וזהו
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר חצי סיבוב שמאלה או ימינה ותרים למעלה אם זה לא עובד תשים לב יש לך על המאוורר ריבועים שחורים כאלה שמחוברים לסניק תרים אותם עם מברג וזהו תודה רבה . הסינק נראה נקי למה הסתבך עם פירוק חסר תועלת? הוא לא ממש נקי... המעבד במנוחה על 32 מעלות..ובמאמץ 40...(פרקסוט 3 GHZ).
פורסם 2005 במאי 1320 שנים יש שם שני תופסנים על הסינק אתה צריך להוריד את שניהם בו זמנית זה תהליך עדין אבל דומה מאוד להורדת המאורר מהסינק של P3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.