פורסם 2005 במאי 1120 שנים במקום לקנות איזה ערכה לסליבינג מצאתי אצלי בבית בד בצבע כתום זוהר אז עטפתי את החוטים בבד והוא לא הספיק לי להכלאז מצאתי גם מזרון ים באותו הצבע ,עכשיו השאלה שלי היא האם הגומי של המזרון יכול לשמש לסליבינג או שלא בגלל החום שנוצר מהרכיבים במחשב?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר טוב רק חשבתי כי ההראד דיסק שלי ממש מתחמם והגומי דק אבל בכל מקרה תודה אחי
פורסם 2005 במאי 1120 שנים במקום לקנות איזה ערכה לסליבינג מצאתי אצלי בבית בד בצבע כתום זוהר אז עטפתי את החוטים בבד והוא לא הספיק לי להכל אז מצאתי גם מזרון ים באותו הצבע ,עכשיו השאלה שלי היא האם הגומי של המזרון יכול לשמש לסליבינג או שלא בגלל החום שנוצר מהרכיבים במחשב? אהבתי את הרעיון!!
פורסם 2005 במאי 1220 שנים למה לא שמתה את זה בפורום אלקטרוניקה ומודינג?אולי כי הוא לא רוצה לדבר על המודינג שלו אלא האם הגומי יעמוד בחום?!!?! וזה קשור לקירור יותר ממודינג וחלאס כבר עם התגובות הספאמיות והלא מועילות שלך !
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר שמתי את זה באוברקלוקינג וקירור בגלל שסליבינג אמור לא רק לסדר את החוטים אלא לשפר את זרימת האויר בתוך המארז ובפעם הבאה תחשוב פעמיים לפני שאתה שולח הודעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.