פורסם 2005 במאי 1120 שנים טוב אני מתחיל בתחום הזה (וכשאני אומר מתחיל אני באמת מתכוון לזה).אז ככה יש לאחי מחשב בבית מאוד מאוד ישן: P2 300MHZלוח אם: Apus Lucky Starמאוור 60MM שעובד בערך על 2500-3000 RPM (נמצא במארז לא על המעבד).זיכרון: 256MBמארז: ג'נריהמעבד עובד על 40 מעלות בערך (עכשיו בדקתי)כמו שאתם רואים המחשב מאוד ישן אבל עדיין עובד. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל- 800MHZ בערך. זה נראה לכם מוגזם?איך אני מתחיל בכלל? צריך תוכנות מיוחדות?אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהתחלה ועד הסוף איך עושים שלא יקרו לי פאשלות כי גם ככה המחשב בקושי מעלה את הוינדוס.תודה!!!
פורסם 2005 במאי 1120 שנים יותר מדי מידע חבוב........ לך תחפש מידע דרך גוגל או משו או אפילו תעשה חיפוש בפורום הזה ואז תחזור עם שאלות ספציפיות
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר אני פשוט רוצה לעשות למחשב אוברקלוק. כל כך קשה להסביר את זה מהתחלה ועד הסוף?מה אני צריך להעלות/להוריד ואיפה? באיזה תוכנות להשתמש?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים אחי יש לך שם גרוטאה תמסגר ומסור, אתה יכול להגיע בקושי מקס אם הכל ילך טוב ותמצא תוכנה והכל תגיע ל250 גג! פלוס 40 מעלות ל-P2?! עזוב שכח..
פורסם 2005 במאי 1120 שנים זה לא תוכנה שתלוחץ בה על כפתור ופתאום הפלא ופלא המחשב באורקלוק יש כאן מדריך מצוין למתחילים, תקרא אותו ואז תשאל. אגב, לפי האורך שלו תיכול לבין שאיפשר לסביר לך הכל בכמה משפטים בפורום[http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=2329אהה וכן, בהחלט נסחפת עם ה800 מגה הרץ אבל תוכל לעשות לו אובר קטן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.