פורסם 2005 במאי 1220 שנים הקירור הזה יתאים לספק אני לא יכול להגיד לך כמה מעלות אני משער שבערך 7-12אתה לא יכול לדעת מה יהיה השיפור זה תלוי בהרבה גורמים.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר החלטתי לבסוף לרכוש את- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5916בנוסף למשחת AS5,תודה על עזרתכם.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים הקדמה:נחושת- קולטת חום טוב אך הפליטה שלצ החום לא כל כך טובהאלומניום - קלולטת חום באופן בינוני אך פולטת חום מעולהמשקל המירבי שלההיטסניק + המאורר - 500 גרם בערךולענייןהראשון, ALCU ,עשוי מתערובת של אלומניום ונחושת ושוקל 640 גרם ואילו השני, CU ,עשוי כולו מנחושת ושוקל 912 גרם שניהם עוברים את הרף המומלץ אך הגירסה המעורבת לא יכולה להזיק אך הגירסה הטהורה יכולה לעקור את הסוקט(מניסיון ראיה)
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר היום הייתי בלוג'יק, הטכנאי שם אמר לי שה7700 Alcu לא יתאים לי למחשב (אין מרווח בין הסוקט לספק).לעומת זאת הוא המליץ לי על ה- 7000, שלפי דעתי הוא כבד מידיי אז לא קניתי.אם אפשר בבקשה הצעה של מערכת קירור אחרת שלא תהרוס לי את הסוקט :-\ , AS5 כבר יש לי.תודה, דוד.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים היום הייתי בלוג'יק, הטכנאי שם אמר לי שה7700 Alcu לא יתאים לי למחשב (אין מרווח בין הסוקט לספק). לעומת זאת הוא המליץ לי על ה- 7000, שלפי דעתי הוא כבד מידיי אז לא קניתי. אם אפשר בבקשה הצעה של מערכת קירור אחרת שלא תהרוס לי את הסוקט :-\ , AS5 כבר יש לי. תודה, דוד. גירסאת ה ZALMAN 7000ALCU לא כבדה כי זה מאלומיניום לעומת גירסאת ה CU שזה מנחושת ולכן יותר כבד אתה יכול לקנות את ה ALCU בראש שקט
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר גירסאת ה ZALMAN 7000ALCU לא כבדה כי זה מאלומיניום לעומת גירסאת ה CU שזה מנחושת ולכן יותר כבד אתה יכול לקנות את ה ALCU בראש שקט זהו, שהוא המליץ לי על גרסאת ה-cu, וגם בגלל שלא היה לו שום דבר במלאי. אז אתה אומר שהכי עדיף לי ללכת על ה-ZALMAN 7000ALCU? תודה, דוד.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אתה יכול לקחת גם את גרסת הנחושת כי גם אם היא הייתה מתחברת לסוקט עצמו היא לא הייתה עוקרת אותו.ואני כמעט בטוח ב100% שהסינק הזה לא מתחבר ישירות לסוקט ככה שאין פה בכלל סיכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.