עבור לתוכן

שלום וברכה, רציתי לשאול למה לא להשאיר את המארז פתוח וזהו, במקום להתחרפן..

Featured Replies

פורסם

עם המאווררים , הרעש, וכו' ...

תודה רבה

פורסם

כי אז יכנס אבק,

והמאוורים לא יסתובבו טוב.. המחשב יתחמם,יתקע,יאט.. בקיצור ,נזק.

פורסם

אני חושב שמבחינת קירור זה יעבוד מצויין, אבל האבק יפריע וגם זה שהמחשב שלך פתוח כל הזמן לא מפריע לך? בכל אופן יש כאלו שעושים את זה.

פורסם
  • מחבר

וואלה זה לא מפריע ולא מבכינים זאת כלל. המחשב נמצא מתחת לשולחן ומודבק לצידיו כך שלא רואים בכלל שהוא פתוח, אחרי הכל רק דלת אחת פתוחה.

וכשהוא פתוח הטמפ' מופחתת פלאות מאשר שהוא סגור.

פורסם

אז איך זה בדיוק עוזר לך? זה יוצא שעשית דלת מהדפנה של השולחן... :bash:

פורסם

אני עם 5 מאוורים ואין לי רעש

אני בכלל לא מבין איך אתה שמע את הרעש אם המחשב שלך למטה

קיצר אם אתה רוצה פתח אותו אבל יכנס לך הרבה אבק ותצטרך לנקות יותר

פורסם

לא כדאי להשאיר מארז פתוח מפני ש:

ייכנס לך מלא אבק(כמו שכבר אמרו)

ויש סיכוי שייכנסו לך מעופפים למארז(מניסיון).

פורסם

אתה יכול לקנות פח רשת, להוריד ממנו את הרשת, ובמקום הדלת של המארז לשם את הרשת.

זה יחסום גם אבק וגם מעופפים

פורסם

זה יכול להיות הרסני.

זה יכול לגרום לכיסי אוויר חמים במארז לשעות ממושכות לבכך להרוס לגמרי את המחשב!!!!

פורסם

זה יכול להיות הרסני.

זה יכול לגרום לכיסי אוויר חמים במארז לשעות ממושכות לבכך להרוס לגמרי את המחשב!!!!

::)

לא.

אתה יכל לפתוח את המארז אתה יכל להשאיר אותו סגור זה הבדל של מקסימום 2-4 מעלות במארז ואולי 2 מעלות למעבד.

אם הוא על הרצפה אז לדעתי לא הכי כדאי כי יכולים להכנס לך כל מני דברים לשם, וגם יש למטה הרבה יותר אבק.

פורסם

את המחשב הקודם שלי הייתי משאיר פתוח תמיד

לא פעם ולא פעמים מצאתי בתוכו כל מני דברים שפעם היו חיים והוא תמיד היה מלא אבק וגם לא ממש טרחתי לנקות אותו

למרות זאת לא נראה שמשהו ניזוק מהמצב

מצד שני לא עשיתי שום אוברקלוק וגם שום מודינג

לדעתי אם אתה לא מתעסק בשני התחומים האלה זה רק יעשה לך חיים קלים

פורסם

זה יותר עניין של אלגנטיות ויופי, מאשר ייעילות. זה כמו להוריד את המכסה מנוע מהאוטו שלך ובתקווה שזה "יוריד כמה מעלות".

נכון שזה יכול להשאיר פתוח, אבל זה לא כזה עוזר מבחינת קירור ובסופו של דבר גם מלכלך יותר. אם אתה בכל זאת רוצה קירור

יש לך את האפשרות של הרשת. בכל מקרה זה מודינג..תהיה יצירתי.

*הודעה 900 שלי.. יאיי :yelclap:. כמה שרציתי את ה :'(Lightbus :P

פורסם

אם המארז בחלל פתוח (על שולחן) לא אמורה להיות בעיה כל עוד המארז מסודר.

במידה והמארז בחלק סגור (כמו שיש בחלק משולחנות המחשב) או שהמארז מבולגן (חוטים בעיקר), יגרם חימום עקב חוסר בתנועה של האוויר,

החלל מסביב למעבד\כ.מסך יתחמם, ולא יהיה מה שיפנה את האוויר החם משם..

כמו שכבר נאמר יש צרות של אבק שתוך זמן קצר ימלא את הרווח בין צלעות ההיטסינק ויקשה על פעולת המאורר.

אם אתה לא עושה אוברקלוק מספיק מספר מועט של מאוררים, שיפעלו ב 7V.

הרעש יהיה זניח, ותקבל זרימה בסיסית ונורמלית.

במקום לחפש קיצורי דרך תשקיע בדרך הנכונה לבצע דברים.

כדרך אגב, אני עבדתי עם רשת מחוסר ברירה אחרי שהפרספקס שלי ניזוק, תוך זמן קצר הרשת מתמלאת אבק ונחסמת, רשת ברזל עם חורים גדולים יהיה רעיון רע בדיוק כמו להשאיר את המארז פתוח לגמרי.

מי שדואג לזרימת אוויר טובה במארז לא יקבל אפילו הורדה של מעלה אחת שהמארז פתוח, מי שהטמפרטורה שלו צונחת בפתיחת המארז אלו רק מקרים עם סרקולציה לא מספיקה..

יום טוב :)

ומזל טוב על הודעת ה900 The_overclocker ;)

פורסם

כמעט 3 שנים אני עובד עם מחשב פתוח משני הצדדים לא רק זה לקחתי מאוורר שולחני גדול והצמדתי אותו למחשב

לא הייתה לי שו תקלה או תקיעה בגלל זה אבל השבוע ניקיתי אותו

מצד אחד דחפתי אוויר ומצד שני שאבתי את האבק

כמיות האבק היו מפחידות ענן אבק מלא לי את החדר

החלטתי לסגור את המארז מחשש לנזקים עתידים

אני חושב שלא כדאי לעבוד עם מחשב פתוח

פורסם

אני עובד עם מארז פתוח (יש פה כמה תמונות) זה גם יפה לראות את האור האדום והשקסי של המאורר שלי :)

וגם מקדימה, הורדתי את 2 הפנאלים שמתי את 2 הארד דיסקים שלי אחד על השני (עם מרווח של כמה סנטימטרים) ומאורר, 2 ה HD עובדים על 30 מעלות~ (ויש כאלו שאצלהם זה על 40 מעלות) ונכון, יש קצת רעש אבל יחסית למה שהיה קודם, המחשב הזה הוא רוח רפאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים