עבור לתוכן

האם אפשר להקשות על צריבת דיסק בעזרת תוכנה כלשהיא?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

זה הסיפור: בדרך כלל אני לא נמצא בבית בסופי שבוע ולפעמים גם בתחילת השבוע.

בזמן שאני לא בבית כל הדיסקים שלי חשופים להרס טוטאלי של האחים הקטנים, וחוץ מזה לפעמים הם צורבים את הדיסקים האלו מבלי שאני יודע לחברים שלהם.. בין אם אלא תמונות, דיסק גיבוי של סרט כלשהו או סתם חומר רגיש.

לכן בזמן האחרון אני מביא חלק מהדיסקים לחבר בשביל שרק "ישמור" עליהם, אך הבנתי שלפעמים גם הוא צורב אותם, ואני לא ביקשתי ממנו שיהיה לי "גיבוי" גם אצלו, אין לי בעיה שהוא יעיין בהם.. סרטים.. תמונות.. אבל אני לא רוצה שהוא יצרוב אותם.

לכן רציתי לישאול אתכם אם אתם מכירים תוכנה\דרך\שיטה\טריק אשר תקשה עד כמה שיותר על צריבת הדיסק?

*המציקים הקטנים והחבר שלי לא טובים יותר מידי במחשבים, הם לא מודעים לתוכנות כמו DAEMON Tools או תוכנות דומות, הם רק יודעים שיש צורב ויש תוכנת צריבה.

אשמח לכל פיסת מידע בנושא :xyxthumbs:

תודה רבה :)

פורסם

הממ חברת MACROVISION מתמחה בדברים האלו, אבל נראה לי שצריך לבצע צריבות מיוחדות.. אין יותר מדי מה לעשות, חוץ מאולי לחסום להם את תוכנת הצריבה ?

פורסם

יש לי פתרון מאוד פשוט בשבילך שלא דורש ידע במחשבים.

תקנה כספת (רצוי כספת חסינת אש).

אני רציני.

פורסם

צור להם יוזר שאינו אדמין לשימוש במחשב. שלא ידעו את הסיסמה ליוזר שלך. ב-nero ברירת המחדל היא לא לאפשר שימוש בתוכנה למי שאינו אדמין.

אם אתה מפחד שהם ישתמשו בתוכנה אחרת, אתה יכול פשוט לעשות Policy שיחסום להם את הגישה לכונן הזה.

פורסם
  • מחבר

ובכן, יצרתי חשבון רגיל שהוא לא אדמין, שיניתי את הסיסמה וחסמתי להם את התוכנה NERO :hat:

אני חושב שזה יספיק לבינתיים :smile1:

תודה רבה על עזרתכם :)

*אם גם זה לא יעזור אז אני כבר אשקול קניית כספת :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים