פורסם 2005 במאי 1020 שנים אז ככה אני לא מצליח להעלות את הFSB זה נעול או משהו לא יודע .אז ככה זה מראה לי בביוס .CPU BRAND - INTELCPU TYPE - P4 CELERONCPU RATIO - LOCKEDCPU FREQUENCY - 100MHZזה מראה לי שאני לא יכול לשנות כלום למה?.....
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר MATSONIC MS9158E+ בקיצר הינה .http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E%2B.htm
פורסם 2005 במאי 1020 שנים יש לך לוח מעעעאפן !!!CPU RATIO - LOCKEDCPU FREQUENCY - 100MHZתנסה איכשהו לשנות את ה- CPU RATIO שלא יהיה נעול!ותעלה את התדר ב- CPU FREQUENCY.בקיצר תשחק שמה .יכול להיות שהלוח שלך לא מאפשר OC .
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר בCPU FREQUENCY אני לא יכול לשנות כי זה נעול . הכול נעול חוץ מי CPU RATIO - LOCKED אבל ניסיתי את כל הדרכים ולא הצלחתי לשנות תLOCKED . ואין דבר כזה כל לוח מאפשר OC אז למה לי לאאאא יש פיתרון?......
פורסם 2005 במאי 1020 שנים חפש מידע על כל הג'מפרים שיש בלוח אם ומה כל אחד מהם עושה חפש באיזור של ההסבר על הביוס אולי רשום שם לגבי זה... לי כבר פעם היה לוח מעפן של ESC שהייתי צריך להזיז ג'מפר בשביל שהוא יתן לי לעשות OC בביוס תחפש
פורסם 2005 במאי 1020 שנים intel celeron 2400MHzמה שאה יכול לעשות זה רק לנסות לעשות OC דרך התוכנהCPUFSBואתה צריך לימצוא את הPLL שלך שזב ג'וק על הלוחלהעתיק את מס' הדגם והחברה שלוואת זה ליבחור בתוכנהואז תוכל אולי לעשות OC
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מאיפה אני מוריד תתוכנה ?......אם אתה יכול תביא לינק .חחחפשוט תירשום בגוגלCPUFSB DOWNLOADותימצא ובתוכנה כבר יש קישור למדריך איך תעשה OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.