פורסם 2005 במאי 720 שנים אני יודע שבגירסת ה PRO של ה X850 יש רק 12 צינורות עיבוד שלא כמו ב XT ששם יש 16השאלה שלי היא האם אפשר בעזרת RIVATUNER לפתוח את הארבעת הצינורות החסריםואם לא איך אפשר גם בלי התוכנהתודהעריכה: הכותרת נערכה כדי שתהיה ברורה. נא לשים לב לכך בפעם הבאה כשכותבים עברית ואנגלית ביחד [כמובן סמני שאלה, לא לשכוח]
פורסם 2005 במאי 820 שנים לפי מה שהבנתי...בכל הכרטיסים של הדור החדש של ATI אין אפשרות לפתוח צינורות כי הם נעולים (לא סגורים)....
פורסם 2005 במאי 820 שנים נעולים=לא פעילים אפשר לפתוח אותם כמו מנעול אבל בשביל זה צריך מפתח,שהוא נקרא RIVA TUNER.
פורסם 2005 במאי 820 שנים נעולים=לא פעילים אפשר לפתוח אותם כמו מנעול אבל בשביל זה צריך מפתח,שהוא נקרא RIVA TUNER.בגירסאות ה PCI-EXPRESS של הכרטיסים, ATI דאגו שלא יהיה מפתחאין אפשרות לפתוח צינורות בכרטיסים מסוג זה
פורסם 2005 במאי 820 שנים בגירסאות ה PCI-EXPRESS של הכרטיסים, ATI דאגו שלא יהיה מפתחאין אפשרות לפתוח צינורות בכרטיסים מסוג זהזה מה שהתכוונתי...שהם נעולים....
פורסם 2005 במאי 820 שנים בגירסאות ה PCI-EXPRESS של הכרטיסים, ATI דאגו שלא יהיה מפתחאין אפשרות לפתוח צינורות בכרטיסים מסוג זהכן בטח מאיפו אתה יודע.
פורסם 2005 במאי 920 שנים בזמנו גם אני חיפשתי לפתוח את ה 850 PRO ןהבנתי שיש אפשרות רק הגרסת ה AGP ,בכול מקרהקח X800 XL,יותר זול ויותר חזק.
פורסם 2005 במאי 920 שנים זה לא יכול להיות.יודע מה תן לי לינק לכתבה.תגיד חיפשתה דרך לפתוח צינורות עיבוד?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים ראיתי את זה באחד הפורומים מחו"ל בהודעהשמישהו רשם שאפשר לעשות ביוס ל-850 ולהפוךאותו ל850 XT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.