פורסם 2005 במאי 620 שנים רכשתי תמוצר הזה מלפני שבועיים בערך http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm עכשיו הטמפ' במחשב עומדת על 25-15 לפני זה היה עומד על 30-60 המעבד P4 2.666 Asus-S533X יש מצב שזה באמת הטמפ'? או שהחיישן מזייף? אני שואל כי כולם אומרים לי.... אין מצב
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר בדקתי במלא תוכנות הכל אותו דבר אני אבדוק עוד מעט בביוס ... אני בעיקר שואל אם זה אפשרי בכלל כי זה לא נראה מזייף זה באמת עולה ויורד לפי הפעולות במחשב...אבל שיהיה
פורסם 2005 במאי 620 שנים זה לא קירור מים/פלטייר/גז וכו' ולכן סף הקירור המינימלי (הטמפרטורה הנמוכה ביותר בה יכול להיות הגוף המקורר) הוא טמפרטורת החדר, ולכן אם אתה לא מקרר את החדר שלך לכ-15 מעלות הרי שהחיישן מזייף.
פורסם 2005 במאי 620 שנים כמו שאמרו פהאתה לא יכול לקרר משהוא בחדר ללא להשקיע אנרגיה במשהוא לטמפרטורה שמתחת לטמפרטורת החדרבקירור אוויר הכוח היחידי שאתה משקיע זה בלדחוף את האוויר לא לקרר אותו ולכן לא הגיוני שהטמפרטורה של המחשב היא 15 מעלותאלא אם אתה יושב עם דובון מול המסך חחחכי 15 זה אחרי החימום של המעבדאז הטמפרטורה בחדר שלך צריכה להיות בערךךך10 מעלות נגיד
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר אממ נכנסתי כרגע לביוס לא ממש מצאתי קטע שנותן לי מידע על הC* בלוח אם כמו שלי חייב להיות קטע שנותן מידע על הTEMP?ויש תוכנה שהיא הכי פחות מזייפת? יש אפשרות שברגע שהרכבתי תקירור החדש נפגע החיישן או משהו ???
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר שאני חושב על זה זה אפשרי אני גר במודיעין-קרוב לירושלים הקיץ פה לא הגיע עדייןבחוץ לא יותר מ20 מעלות והחדר שלי קר תמיד בגלל היציאה למרפסת ועוד חלון אמממממ ושזה מגיע ל15 ופחות זה רק בבוקר בבוקר שקר באמת בחוץאז אולי בכל זאת לא ממש מזייף :\
פורסם 2005 במאי 620 שנים אין לך משהו כזה בביוסMonitor משהו?תרשום על דף את כל האפשרויות הראשיות שיש לך בביוס...ואז תראה לנו בפורום
פורסם 2005 במאי 620 שנים יש לך mainboard monitor נדמה לי בתוך POWER.. בכל מקרה היה לי ניסיון עם הלוח שלך, רוב התוכנות מנטרות +10 מעלות, תבדוק עם ASUS PC PROB הוא היחידי שעוד איכשהו קרוב לטמפרטורה. חוצמזה אחלה קירור אני לא מתפלא שהוא הוריד את הטמפרטורה בצורה משמעותית, תתחדש
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר יש לך mainboard monitor נדמה לי בתוך POWER.. בכל מקרה היה לי ניסיון עם הלוח שלך, רוב התוכנות מנטרות +10 מעלות, תבדוק עם ASUS PC PROB הוא היחידי שעוד איכשהו קרוב לטמפרטורה. חוצמזה אחלה קירור אני לא מתפלא שהוא הוריד את הטמפרטורה בצורה משמעותית, תתחדש אחי אתה תותח.........! עזרת לי מאוד וגם צדקת כל התוכנות השונות פשוט הביאו את אותה טמפ' רק ב 10 מעלות פחות! כרגע המחשב שלי עומד על 30-31 ככה שזה נראה יותר מציאותי.! תודה גבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.