פורסם 2005 במאי 620 שנים יש מישהו בפורום שהתקין את ה-XP-90 על הלוח הזה ?האם זה מתאים ?צריך להוריד את ה-DPS או לא ?
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר הבנתי שצריך לחבר מאחורי הלוח תופסן מברזל או משהו, אם כן אז עד כמה זה מסובח ?
פורסם 2005 במאי 620 שנים זה לא מסובך שם את התופסן שם את הברגים בחורים וזהוא,אמור להיות לך MANUAL ביחד עם הדבר הזה לא?
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר הבעיה היא שממה שהבנתי התופסן לא מגיע ביחד עם ה-XP-90 והוא מגיע רק אם ה-XP-90C לכן אני שואל מישהוא שכבר יש לו אחד וגם אותו לוח.
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר התופסן לסוקט מגיע בטוח, הבעיה היא בתופסן אחורי שאמור להיות מברזל ובלוחות של GIGABYTE הוא מפלסטיק.Unlike other motherboard makers, Gigabyte uses a customized plastic motherboard backplate for its K8 motherboards, which is not compatible with XP-90 K8 retention bracket. Users need to remove it and replace it with a standard metal backplate before installation of Thermalright XP series heatsink. For more information regarding AMD K8 backplate please see Athlon64 processor thermal design guide (Fig. 5 & 6). And the metal backplate is also available from Thermalright here.
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר מה "אז מה ?" כתוב שם שחור על גבי לבן שזה לא מתאים אלא אם כן קונים פלטה מברזל ומחליפים את פלטת הפלסטיק של היצרן.הפלטת ברזל נמכרת בניפרד, לכן אני שואל מבעלי אותו לוח אם הם החליפו פלטה ואם כן אז מאיפה הם השיגו אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.