עבור לתוכן

K8NXP-9 עם XP-90

Featured Replies

פורסם

יש מישהו בפורום שהתקין את ה-XP-90 על הלוח הזה ?

האם זה מתאים ?

צריך להוריד את ה-DPS או לא ?

פורסם

הצלחתי בלי.....אבל עם ה120 כבר חייבים להוריד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שצריך לחבר מאחורי הלוח תופסן מברזל או משהו, אם כן אז עד כמה זה מסובח ?

פורסם

זה לא מסובך שם את התופסן שם את הברגים בחורים וזהוא,אמור להיות לך MANUAL ביחד עם הדבר הזה לא?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שממה שהבנתי התופסן לא מגיע ביחד עם ה-XP-90 והוא מגיע רק אם ה-XP-90C לכן אני שואל מישהוא שכבר יש לו אחד וגם אותו לוח.

פורסם

התופסן כן מגיע אולי הוא פשוט נראה שונה או משהוא.

פורסם
  • מחבר

התופסן לסוקט מגיע בטוח, הבעיה היא בתופסן אחורי שאמור להיות מברזל ובלוחות של GIGABYTE הוא מפלסטיק.

Unlike other motherboard makers, Gigabyte uses a customized plastic motherboard backplate for its K8 motherboards, which is not compatible with XP-90 K8 retention bracket. Users need to remove it and replace it with a standard metal backplate before installation of Thermalright XP series heatsink. For more information regarding AMD K8 backplate please see Athlon64 processor thermal design guide (Fig. 5 & 6). And the metal backplate is also available from Thermalright here.

פורסם

אז מה?

פורסם
  • מחבר

מה "אז מה ?" כתוב שם שחור על גבי לבן שזה לא מתאים אלא אם כן קונים פלטה מברזל ומחליפים את פלטת הפלסטיק של היצרן.

הפלטת ברזל נמכרת בניפרד, לכן אני שואל מבעלי אותו לוח אם הם החליפו פלטה ואם כן אז מאיפה הם השיגו אותה.

פורסם

תשאל לגבי הפלטה באותה חנות...

לי עלתה 20 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תודה !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים