עבור לתוכן

אני לא מצליח לשים את הזיכרון ביחס של 1:1.....אני לא מצליח ,מישהו יכול לעזור?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח......

קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322

עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח.....

בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... :nixweiss:

הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי.......

הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!?

התזמונים שלהם הם:

2-3-2-5

הכי נמוכים שהצלחתי לשים במהירות הזאת והם על 1T

פורסם

תן יותר פרטים. איזה לוח יש לך? איזה מעבד? מה המהירות המקורית שלו ואיזה אוברקלוק אתה עושה?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח......

קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322

עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח.....

בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... :nixweiss:

הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי.......

הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!?

התזמונים שלהם הם:

2-3-2-5

הכי נמוכים שהצלחתי לשים במהירות הזאת והם על 1T

מעבד 2.0(לא 2.2 כמו שחשבתי.....) לוח P4S800D 655FX הזכרונות על מתח של 2.8......

פורסם

שמע תראה מה תעשה ,

בלוח שלך תנסה לשים את הזכרונות על 266 שזה אומר 133X2 , אם הבאס של המעבד שלך הוא 133 זה יהיה 1:1 כמובן שאתה מוריד מהמירות של הזכונות אבל היחס שלהם ישאר תמיד 1:1 (במקרה שאתה מעלה אותם עוד קצת יחד עם ה FSB של המעבד).

פורסם
  • מחבר

שמע תראה מה תעשה ,

בלוח שלך תנסה לשים את הזכרונות על 266 שזה אומר 133X2 , אם הבאס של המעבד שלך הוא 133 זה יהיה 1:1 כמובן שאתה מוריד מהמירות של הזכונות אבל היחס שלהם ישאר תמיד 1:1 (במקרה שאתה מעלה אותם עוד קצת יחד עם ה FSB של המעבד).

אך אם אני רוצה לשים אותם במהירות סטוק שלהם (הווי אומר 400 מגה הרץ PC3200) לכמה אני צריך לעלות את המהירות של המעבד (את הבאס)?

אני הצלחתי פעם אחת לשים אותם ב1:1 אבל אני לא זוכר בדיוק איך עשיתי את זה ........אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח :xyxthumbs:

פורסם

שמע אם כך תצטרך לינעול את מהירות ה FSB של הזכרון ותעלה ל 200 את הבאס אבל לא נראה לי שתצליח אחי ... כי זה יתן לך

4000Ghz ....

בקיצר זה בעיה ... אבל תראה אולי משהו אחר יותר מבין ממני...

פורסם

אך אם אני רוצה לשים אותם במהירות סטוק שלהם (הווי אומר 400 מגה הרץ PC3200) לכמה אני צריך לעלות את המהירות של המעבד (את הבאס)?

אני הצלחתי פעם אחת לשים אותם ב1:1 אבל אני לא זוכר בדיוק איך עשיתי את זה ........אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח :xyxthumbs:

אם אתה בוחר ב266 אז היחס הוא 1:1

וכדי להפעיל א הזיכרון על 400 אתה תיצטרך להעלות את באס המעבד ל200 וזה אתה לא יכול כ200X20=4000 ולמהירות כזאת לא תגיעה

אז אולי תיבחר ב320 ואז תתחיל להעלות את באס המעבד ובCPUZ תיבדוק אל איזה מהירות הזיכרון יעבוד

פורסם
  • מחבר

אז זאת אומרת שאני צריך לאבד ממהירוות הזכרון כדי שהיחס יהיה 1:1?

זה מוזר.....טוב אני ישים את המעבד על באס של 133 ואת מהירות הזכרון על 266 ואני יוריד את התזמונים של הזכרונות ל2-2-2-4....המחשב יעבוד יותר מהר אחרי זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים