עבור לתוכן

משחה טרמית.

Featured Replies

פורסם

איזה משחה טרמית מומלצת ?

ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.

פורסם

אתה בקלות יכול לבצע חיפוש בפורום בנושא ותמצא עשרות דיונים הנוגעים בשאלה.

לינקים לקניה אני בספק שתקבל שכן הדבר יתפרש כפרסום חנות מסויימת

פורסם

בעיקרון הכי מומלץ זה artic silver 5 ואתה יכול להשיג אותו כעמט בכל חנות מחשבים טובה.

פורסם

mx1 מציג ביצועים עדיפים והוא לא מוליך

פורסם

mx1 מציג ביצועים עדיפים והוא לא מוליך

עדיין לא ראיתי השוואה שמאשרת ש-MX1 יותר טובה מ-AS-5

פורסם

תפתח את העינים שלך, גם באתר פה יש השואות ואפילו החברה עצמה (זאת שמיצרת) אומרת את זה

פורסם

בטח שהיא תגיד כדי למכור את המוצר שלה ! :s07:

פורסם

אבל אם אני לא טועה אותה החברה מייצרת את 2 המוצרים.. והם בפירוש אומרים ש MX1 עדיפה.

פורסם

תגידו יש ממש הבדלים בטמפרטורות של המעבד אם המשחה יותר טובה? (לדוגמה סתם משחה גרועה ונגיד ה artic silver 5)

פורסם

יש הבדל של כמה מעלות טובות

פורסם

אני חוזר על מה שאמרתי

תראו לי השוואה בין MX1 ל-AS5 שה-MX1 יותר טוב

זה הכל שטיפת מוח , ברברת

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה אם כל שאר האנשים אבל אותי שיכנעת, פחדתי לקחת את ה-ARCTIC SILVER כי הוא מוליך אבל ה-MX-1 גם לא מוליך וגם יותר טוב אפילו לפי הבדיקות באתר...

מוכרים אותו בארץ ?

פורסם

הAS5 לא מוליכה, למרות שיש לה תכונות של קבל אם היא מגשרת בין שני קטבים מאוד מאוד קרובים אחד לשני.

מצחיק לחשוב שלמרות שאנשים מאוד מתעמקים באיזה משחה לשים בין המעבד לסינק, כולם שוכחים את המשחה שבין המפזר חום לליבה - שהיא גנרית לגמרי ומבוססת על סיליקון (לבן מגעיל כזה).

למרות שבפרסקוט זה משהו שגם מדביק וזה כנראה מוליך טוב

פורסם
  • מחבר

הAS5 לא מוליכה, למרות שיש לה תכונות של קבל אם היא מגשרת בין שני קטבים מאוד מאוד קרובים אחד לשני.

מצחיק לחשוב שלמרות שאנשים מאוד מתעמקים באיזה משחה לשים בין המעבד לסינק, כולם שוכחים את המשחה שבין המפזר חום לליבה - שהיא גנרית לגמרי ומבוססת על סיליקון (לבן מגעיל כזה).

למרות שבפרסקוט זה משהו שגם מדביק וזה כנראה מוליך טוב

אני שמעתי סיפורים על אנשים שהלך להם הלוח בגלל שה-AS5 נזל להם בגלל החום ללוח (ממה שאני הבנתי ה-AS5 לא מתייבש) וקיצר להם אותו.

לגבי המשחה בין הליבה למפזר, יכול מאוד שיש שם משחה ג'נרית מעפנה רק שאני (ואני מאמין שיש עוד כמה כמוני כאן...) לא מוכן לפרק עד כדי כך את המעבד, אולי כשהו יתיישן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים