פורסם 2005 במאי 520 שנים אתה בקלות יכול לבצע חיפוש בפורום בנושא ותמצא עשרות דיונים הנוגעים בשאלה.לינקים לקניה אני בספק שתקבל שכן הדבר יתפרש כפרסום חנות מסויימת
פורסם 2005 במאי 520 שנים בעיקרון הכי מומלץ זה artic silver 5 ואתה יכול להשיג אותו כעמט בכל חנות מחשבים טובה.
פורסם 2005 במאי 520 שנים mx1 מציג ביצועים עדיפים והוא לא מוליךעדיין לא ראיתי השוואה שמאשרת ש-MX1 יותר טובה מ-AS-5
פורסם 2005 במאי 520 שנים תפתח את העינים שלך, גם באתר פה יש השואות ואפילו החברה עצמה (זאת שמיצרת) אומרת את זה
פורסם 2005 במאי 520 שנים אבל אם אני לא טועה אותה החברה מייצרת את 2 המוצרים.. והם בפירוש אומרים ש MX1 עדיפה.
פורסם 2005 במאי 520 שנים תגידו יש ממש הבדלים בטמפרטורות של המעבד אם המשחה יותר טובה? (לדוגמה סתם משחה גרועה ונגיד ה artic silver 5)
פורסם 2005 במאי 520 שנים אני חוזר על מה שאמרתי תראו לי השוואה בין MX1 ל-AS5 שה-MX1 יותר טוב זה הכל שטיפת מוח , ברברת
פורסם 2005 במאי 520 שנים http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=freezer7.phphttp://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=60
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר אני לא יודע מה אם כל שאר האנשים אבל אותי שיכנעת, פחדתי לקחת את ה-ARCTIC SILVER כי הוא מוליך אבל ה-MX-1 גם לא מוליך וגם יותר טוב אפילו לפי הבדיקות באתר...מוכרים אותו בארץ ?
פורסם 2005 במאי 620 שנים הAS5 לא מוליכה, למרות שיש לה תכונות של קבל אם היא מגשרת בין שני קטבים מאוד מאוד קרובים אחד לשני.מצחיק לחשוב שלמרות שאנשים מאוד מתעמקים באיזה משחה לשים בין המעבד לסינק, כולם שוכחים את המשחה שבין המפזר חום לליבה - שהיא גנרית לגמרי ומבוססת על סיליקון (לבן מגעיל כזה).למרות שבפרסקוט זה משהו שגם מדביק וזה כנראה מוליך טוב
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר הAS5 לא מוליכה, למרות שיש לה תכונות של קבל אם היא מגשרת בין שני קטבים מאוד מאוד קרובים אחד לשני.מצחיק לחשוב שלמרות שאנשים מאוד מתעמקים באיזה משחה לשים בין המעבד לסינק, כולם שוכחים את המשחה שבין המפזר חום לליבה - שהיא גנרית לגמרי ומבוססת על סיליקון (לבן מגעיל כזה).למרות שבפרסקוט זה משהו שגם מדביק וזה כנראה מוליך טובאני שמעתי סיפורים על אנשים שהלך להם הלוח בגלל שה-AS5 נזל להם בגלל החום ללוח (ממה שאני הבנתי ה-AS5 לא מתייבש) וקיצר להם אותו.לגבי המשחה בין הליבה למפזר, יכול מאוד שיש שם משחה ג'נרית מעפנה רק שאני (ואני מאמין שיש עוד כמה כמוני כאן...) לא מוכן לפרק עד כדי כך את המעבד, אולי כשהו יתיישן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.