פורסם 2005 במאי 520 שנים איך המחשב שלי לאוברקלוק? כמה אני יכול להגיע איתו ? בחתימה...יש לי תמארז ATX 2202 אין לי מאוורים מיוחדים הכל גנרים שבאו עם המארז....במידה ואני אעשה OC איזה מאוורים יהיו לי הכי מתאימים?יש איזה שהוא חשש לעשות OC במידה ואני אשים את הקירור המתאים?המעלות של המעבד הם במנוחה 36במאמץ 45הנה תמונה של CPU-Z של המחשב שלי ... משהו מוכן להסביר לי מזה ה NEW CASTLE ?? זה גרסה מתקדמת של הנטוורוד הזה?יש קשר בינהם כי אני ממש לא מבין בזה משהו מוכן להסביר לי על הדברים אלו?http://img189.echo.cx/my.php?image=10sw.pngבקשר לכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כי הטמפ' שלו בנתיים גבוהות 78 במאמץ מאוד אז עד שאני לא יקנה סליינסר זה לא רלוונטי...אני גם ממש לא מבין ביחס של הזכרונות משהו מוכן לתת לי הסבר קצר לזה בלי להפנות אותי לסטיקים כי שם לא הבנתי כל כך....איך משנים את זה ? איפה? מה זה עוזר?תודה ובייאז בכללי עד איפה אני יכול להגיע בOC למעבד?
פורסם 2005 במאי 520 שנים להסביר לך איך לבצע אוברקלוק אני לא יכול וזה הרבה מעבר לעשות מה שאומרים לך אתה צריך לשים לב לדברים קטנים .מעבר לזה יש לך מעבד חזק ואם אתה רוצה ,ואתה רוצה אז תנסה לעשות את זה ביחד עם מישהו שמבין דרך אגב בשביל אוברקלוק צריך 1 ספק חזק2 קירור למעבד ככל שיותר מקרר כך יותר מהר3 זכרונות שיאפשרו לך אוברקלוק טוב4 קירור במארז עצמו אבל לא סתם שיצור סיקולציה טובה של אוויר5 אף אחד לא יכול להגיד לך עד כמה אתה יכול לעשות אוברקלוק למעבד !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.