עבור לתוכן

לא מליח לעבור את ה 3250 מגה הרץ. המפרט בחתימה . עריכה:(הצלחתי אבל לא בהרבה)

Featured Replies

פורסם

יש מישהוא שעם מפרט דומה עבר את זה

פורסם

יש מישהוא שעם מפרט דומה עבר את זה

איזה מתח נתת למעבד?

ואיזה מתח נתת לזיכרון?

בבאס של 250 צריך לתת לזיכרון 2.85 !

פורסם

היה לי מעבד 2.6 עם לוח IC7 וגם לא הצלחתי לעבור את ה250 באס יציב..

פורסם
  • מחבר

איזה מתח נתת למעבד?

ואיזה מתח נתת לזיכרון?

בבאס של 250 צריך לתת לזיכרון  2.85 !

מה ???

המעבד שלי מקבל 1.55 בבאס 250 יציב

אם אני מעלה הוא לא יציב

פורסם

תשנה מחלק כדי לראות שלא המעבד מגביל אותך

יכול להיות שהזיכרון מגביל אותך מאוד כי גם לי יש בעיה לעבור מעל ה 250 באס ב 1:1 בגלל שהזיכרון מעפן מאוד ...... יש לי את אותו הזיכרון עם לוח של ASUS

פורסם

דווקא הלוח הוא הבעייתי. הייתה לי אותה בעייה איתו כשניסיתי לעבוד ב5:4 מעל 255 מגה-הרץ (אין פוסט). אחרי זה שדרגתי ביוס והחלפתי זיכרון והגעתי ל260 ב1:1 אבל מעל זה הNB לא היה יציב (קירור לא עוזר, הוא צריך עוד מתח ובלי לתת 1.65 וולט לAGP (לא הכי בריא אבל מעלה גם את המתח של הNB) אי אפשר לעבוד איתו מעל זה). אביט אומרים בדף של השדרוגי ביוס שהביוס החדש פותר את הבעייה של לעבור את ה250 מגה-הרץ, אבל בשבילי זה לא ממש פתר.

בקיצור, זה לא הלוח הכי טוב לאוברקלוק, לIS7 הרגיל יש פחות בעיות ממה שאני שומע.

פורסם
  • מחבר

תשנה מחלק כדי לראות שלא המעבד מגביל אותך

יכול להיות שהזיכרון מגביל אותך מאוד כי גם לי יש בעיה לעבור מעל ה 250 באס ב 1:1 בגלל שהזיכרון מעפן מאוד ...... יש לי את אותו הזיכרון עם לוח של ASUS

זה ממש לא נכון הזיכרונות האלה אומנם לא הכי טובים בעולם אבל הם מסוגלים לעשות 280 ומעלה לפי ביקורות ברשת ( אני לא מוצא את הטרדים . אפילו קראתי שהגיעו איתם ל 300 FSB)

פורסם

נראה לי שהמפרט בחתימה שלך מסוגל להרבה יותר!!!

לפני השדרוג היה לי 2.4 נורטווד B עם מאוורר סטוק, ASUS P4XP-X, MICRON 256 DDR333 וספק ג'נרי.

הצלחתי להגיע ל-3.160 ג'יגה.

פורסם

לדעתי המפרט שלו יכול להגיע ל 3.4 מקיסמום 3.5 .......

תוריד סטיק אחד ותראה מה המצב ......

פורסם

מה   ???

המעבד שלי מקבל  1.55 בבאס 250 יציב

אם אני מעלה הוא לא יציב

אבל כמה אתה נתת לזיכרון?

תן לו 2.85!

פורסם

לדעתי המפרט שלו יכול להגיע ל 3.4 מקיסמום 3.5 .......

תוריד סטיק אחד ותראה מה המצב ......

אולי יעבוד, אבל לא בגלל שאחד מהסטיקים יהיה יותר טוב - עבודה בSingle Channel מפעילה פחות לחץ על בקר הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

אבל כמה אתה נתת לזיכרון?

תן לו 2.85!

אם הייתי יכול . אני יכול עד 2.8

ובקשר לביוס הוא האחרון

אני הולך לנסות עכשיו

עריכה : חזרתי אחרי כמה ניסויים . 1.כרגע העלתי עד ל 254 הגבול שהגעתי הוא 256 יציב וב260 הוא לא עובר פוסט ( לא היה צורך בשינויי מתחים בכלל - ניסיתי).

2.אני לא כל כך מהר אומר שה ADATA גרועים ,קודם כל שיניתי יחסים והם ממש לא עוצרים אותי יש להם עוד הרבה אני לא רק עליתי קצת מ 250 ל254 הורדתי עוד את התיזמונים ו-יציב הייתי בהתחלה בהתחלה על 3-4-4-8 אח"כ 2.5-4-4-7 ועכשיו 2.5-3-3-6 ללא שינוי מתח. הזיכרות לא רעים בכלל

3.אני חושב שזה הגבול של המעבד שלי או שזה הלוח אם

מישהוא עבר את ה 3300 MHZ עם מעבד 2.6 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים