עבור לתוכן

פרסקוט 3.2 @ 4.440 גיהרץ!!הבטחתי וקימתי! 4.564 גיהרץ!כבוד!

Featured Replies

פורסם

מוזר שהמעבד שלי, שיציב בקירור סטוק על 2.8GHZ בערך עושה תוצאה דומה לשלך בסופר-פאי (31 שניות).. איך זה?

מאותה סיבה שP4 3000 בסטוק מקבל בערך אותה תוצאה כמו AMD64 3000 למרות ה 1200 מגה הרץ הבדל

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נכון!!!

חברה מה קורה בקשר לשאלה שלי על הבוסטר מה הולך פה העם אצל כולם המתחים בבוסטר לא יציבים או שרק אצלי?

ועם כן אז מי יכול להסביר לי למה המתח לא יציב ומקפץ כמו לא יודע מה? אני מדבר על הבוסטר בצג שלו המתח מקפץ ולא נישאר יציב!!

פורסם
  • מחבר

הבטחתי וקימתיייי!!! הינה שיפור נוסף!!! יציב 100 אחוז זה לא אבל עדיין אוברקללוק מכובד ביותר לצערי יש לי שגיאות בסופרפאי אבל משחקים אני יכול לשחק חופשי בלי שום בעיה חח אובר קטלני הייתי אומר חח אני רוצה לשים את זה באתר ב ocdb אבל לא זוכר איך אולי מישהו יודע?

כמו כן לא עזרתם לי בבעיה שלי עם הבוסטר אני ישמח לעזרה אולי נצליח להוציא עוד כמה מגהרצים חח

[attachment deleted by admin]

פורסם

עשית אוברקלוק פשוט מעולה! קבל ח"ח!

רק תשנה בבקשה את הכותרת כך שתכיל פחות סימני קריאה , סימן קריאה אחד יספיק ;)

פורסם

הזיכרון שלך הוא tccd. בוסטר לא יעזור שלך הרבה.. אם אתה רוצה לראות למה המעבד מסוגל תנסה לבדוק את המחשב ביחס 5:4

רק כדי לראות את המקסימום של המעבד

פורסם
  • מחבר

חח אז זהו שעכשיו אני כבר ביחס של 5:4 הקטע הוא שזהו אני לא מצליח להוציא יותר וזה מוזר ביותר... ניראה אני שוקל לעשות את המודים האחרים שנישארו שעוד לא עשיתי חח

ובקשר לבוסטר הקטע הוא שעם המתח בבוסטר יורד אז יכול להיות שהמתח של הזיכרונות לא יציב ואולי בגלל זה האוברקלוק ניפסק ולא נותן לי להמשיך!! ניראה נאי יחשוב על רעיון כי לא הגיוני שזה הסוף ראיתי אנשים מגיעים עם הלוח הזה ל370 בקלות חח אז אני מקווה להגיע גם כן!! עם יש לכם רעיון איך לשפר אני ישמח לקבל תודה...

ומה עם הלינק בשביל להוסיף את האוברקלוק הזה למאגר של האתר לדעתי זה האוברקלוק הכי חזק פה לא??

אני יודע שtycoon  הגיע מ 3 ל4500 אבל שלו היהי נורתוואד ושלי פרסקוט חח מה אומרים האוברקלוק הזה הכי גבוה לפנטיום נכון?

אני רוצה לשפרררררר

פורסם

תעיף את הבוסטר מהמחשב! אתה ממש לא צריך אותו.. יש מצב שזה סתם גורם לחוסך יציבות

פורסם
  • מחבר

אז זהו שנכון לעכשיו הבוסטר בכלל לא מחובר! פשוט חשבתי על זה שאולי עם מתח יותר יציב נגיד 2.9 יציב!!! אז אני יוכל להוציא יותר מהזיכרונות!! אבל משום מה המתח לא יציב בגרוש עם הבוסטר איזה באסהה מה הולך פה!!

פורסם

אני מבין שאתה מעוניין שהת'רד ינעל נכון?

כי חבל, אז תשנה את הכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים