עבור לתוכן

פרסקוט 3.2 @ 4.440 גיהרץ!!הבטחתי וקימתי! 4.564 גיהרץ!כבוד!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שניסתי הכול!!!

יותר מתח פחות מתח לא משנה כרגע 1.504

לבטל את ht גם לא משנה כלום

מחלק 5:4 או 3:2 שום דבר אין הבדל!

מתח 2.85!

ובקשר עם אני בטוח הוא לא, אני לא יודע כיאלו איזה עוד אופצייה נישאר?

הקטע הוא שיש לי פה זיכרון של קינגסטון cl2 512 חתיכה אחת וניסתי לראות עם איתו יהיה הבדל אבל עדיין לא עובר את ה275! כמובן עם מחלק!

שמע אחי אני מת לעבור את הבעיה הזאת רק לא יודע איך!

מישהו אמר לי שאני צירך לעשות את הvagp mod עם אתה מכיר בכול מקרה הוא טוען שהמתח לציפסט לא יציב בגרוש ועם המוד הזה אני יוכל לתת לציפסט מתח הרבה יותר יציב לטענתו זה נתן לו עוד 58 fsb!!!!! הקטע הוא שרק הבן אדם הזה אמר לי את זה אף אחד אחר לא אמר אותו דבר!

אחי עזרה?

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מגזימים מעט לדעתי, אני רואה פה מספרים חזקים, 320, 380 .

בסטיקים של גיגה כמעט שום gskill לא מגיע ל 320 ול 300, בטח שלא בתיזמונים נורמאלים וב t1 ובטח ובטח לא יציב.

ממש לא, זכרונות TCCD לא מגיבים טוב למתח גבוה ולא בנויים לזה,הזיכרון הזה נבדק במתח של 2.85-2.95

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2312&p=5

אמת הדבר לציפים של 431 ו 437 לציפים חדשים יותר הדבר לא מדוייק.

tccd 440 מעלה יציבים יותר במתח גבוהה יחסית של 3.1~v.

ובקשר למעבד, שים לה חבר יקר הויפו שלך תישבור את הליבה של הדותן שעדינה מאוד

נסה לדאוג להיטספרדר למעבד אחרת זה לא יגמר בטוב.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה מגזימים מעט לדעתי, אני רואה פה מספרים חזקים, 320, 380 .

בסטיקים של גיגה כמעט שום gskill לא מגיע ל 320 ול 300, בטח שלא בתיזמונים נורמאלים וב t1 ובטח ובטח לא יציב.

אמת הדבר לציפים של 431 ו 437 לציפים חדשים יותר הדבר לא מדוייק.

tccd 440 מעלה יציבים יותר במתח גבוהה יחסית של 3.1~v.

ובקשר למעבד, שים לה חבר יקר הויפו שלך תישבור את הליבה של הדותן שעדינה מאוד

נסה לדאוג להיטספרדר למעבד אחרת זה לא יגמר בטוב.

:xyxthumbs:

בקשר ל320 ו380 אני הכן ראיתי באקסטרים סיסטם רק לא מוצא את התרד עכשיו שמישהו הגיע עם gskill מתח של 3.7 ל 379!!!

אני מבטיח לנסות למצוא את התרד!

ובקשר לציפים יכול להיות שהזיכרון שלי הוא 440 (למרות שלא ניראה ) אבל איך אני יכול לדעת?

ובקשר לדותן כן גם אני חשבתי על האפשרות שהויפו ישבור את הליבה של הדותן יש לך במקרה רעיון איך למנוע את זה? (אני חשבתי שקצת גריז דיאלקטרי+כמה חתיכות של ספוגים יעשו את העבודה).. ומה זה היטספרדר?

ושאלה נוספת!

יש לי פה בוסטר זרוק חח עכשיו שאני מחבר אותו ללוח ומכוון אותו לדוגמא על 3 וולט אז המתח בבוסטר לא יציב בגרוש!! כאילו פעם הוא יורד ל 2.8 ופעם עולה ל3.1 למה זה קורה??

חזרה לאוברקלוק! הינה השיא שניראה לי שאפשר להגיע עם הזיכרונות האלה!! 277.55!!! 1:1 4440 גיהרץ תיזמונים 2.5-3-3-6!!מתח 2.85 בלי בוסטר!

לצערי זה רק עם clockgen כי דרך הביוס זה לא נותן! אבל עדיין משהו!!!

קפוארה עם אתה חושב שאתה יכול לעזור לי להגיע ליותר מזה אני ישמח תגיד לי מה הטעות או הבעיה פה!

יחיאל

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חברה קצת עזרה??

בקשר ל320 ו380 אני הכן ראיתי באקסטרים סיסטם רק לא מוצא את התרד עכשיו שמישהו הגיע עם gskill מתח של 3.7 ל 379!!!

ובקשר לציפים יכול להיות שהזיכרון שלי הוא 440 (למרות שלא ניראה ) אבל איך אני יכול לדעת?

ובקשר לדותן כן גם אני חשבתי על האפשרות שהויפו ישבור את הליבה של הדותן יש לך במקרה רעיון איך למנוע את זה? (אני חשבתי שקצת גריז דיאלקטרי+כמה חתיכות של ספוגים יעשו את העבודה).. ומה זה היטספרדר?

ושאלה נוספת!

יש לי פה בוסטר זרוק חח עכשיו שאני מחבר אותו ללוח ומכוון אותו לדוגמא על 3 וולט אז המתח בבוסטר לא יציב בגרוש!! כאילו פעם הוא יורד ל 2.8 ופעם עולה ל3.1 למה זה קורה??

חזרה לאוברקלוק! הינה השיא שניראה לי שאפשר להגיע עם הזיכרונות האלה!! 277.55!!! 1:1 4440 גיהרץ תיזמונים 2.5-3-3-6!!מתח 2.85 בלי בוסטר!

קפוארה עם אתה חושב שאתה יכול לעזור לי להגיע ליותר מזה אני ישמח תגיד לי מה הטעות או הבעיה פה!

יחיאל

פורסם

ושאלה נוספת!

יחיאל

אל תאמין לכל מה שאתה רואה ב xs לא כל רכיב חומרה מגיע למה שאנשים מגיעים לשם, אתה תראה שבמציאות הרבה יותר קשה למשוך למספרים האלו.

3.7v ל tccd ? אין מצב, אשמח לראות קישור שבכל זאת מדובר במתח ממש אבל ממש ממש מוגזם, ב 3.3v כל tccd לא יהיה יציב ויאפילו יכול להישרף, לא כל זיכרון אוהב מתח ו tccd בעיקרון כזה, גם במתח של 3.1v לציפים חדשים כמו 440 יגרום להרס הזיכרונות במשך זמן לא ארוך כל כך.

על השבבים כתוב את את סידרת היצור, אין סידרה כמו 379 כמו שכתבת, אלה 431 ו 437 שיציבים יותר במתחים נמוכים של עד 2.8-2.9v, אחריהם הסידרות החדשות שהם 440 447 ו 451 שאוהבות קצת יותר מתח.

דותן - אתה תיהיה חייב לדאוג לו לכיסוי ( היטספרידר) כמו האטלון 64 או הפרסקוט אחרת הליבה תישבר עם הגז או עם קירור כבד כמו ה xp לדוגמא.

הזיכרון - יש לך היניקס שלא אוהב מתח, נסה לשחרר תיזמונים משהו כמו 3-4-4-10 ותבדוק לכמה אתה מגיע.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ימשיך לחפש זה דיי ישן וכאן הבעיה ראיתי את זה לפני איזה 4 חודש וזה אומר הרבה תאארדים ניכתבו מאז!

בקשר לזיכרון שלי אני יפרק בהיזדמנות את הכיסוי קרור של הזיכרונות כדי לראות איזה סוג הם!

דותן-אני מקווה שהרבה גריז דיאלקטרי והרבה ספוגים יצליחו לאטום את המתאם והדותן ביחד כולי תיקווה חח קודם שיגיע ואחרי זה ניראה...

הזיכרון- הלוח לא נותן לי לעלות בתיזמונים ליותר מ 3-4-4-8 וגם עם אני בתיזמונים האלה אין הלוח לא נותן לי יותר מ275 דרך הביוס או 277 דרך clockgen דוגרי כבר היתיאשתי חח ניראה אני שוקל לעשות את ה2 מודים הנוספים vcore vagp וניראה מה יקרה אז?

ואחי לא עניתה לי למה הבוסטר מקפץ במתחים?

כאילו אני מכוון אותו ל3 וולט ולפעמים הוא יורד ל2.8 ולפעמים עולה ל3.1 למה זה? ואיך אני פותר את זה?

וחברה קצת תמיכה!! פרסקוט על 4.440 גיהרץ זה בכלל לא קצתתתת :yelclap: :yelclap:

פורסם
  • מחבר

ואחי לא עניתה לי למה הבוסטר מקפץ במתחים?

כאילו אני מכוון אותו ל3 וולט ולפעמים הוא יורד ל2.8 ולפעמים עולה ל3.1 למה זה? ואיך אני פותר את זה?

וחברה קצת תמיכה!! פרסקוט על 4.440 גיהרץ זה בכלל לא קצתתתת

פורסם

יפה מאוד!!!

פורסם

סחטיין על האובר! :yelclap:

פורסם

יפה מאוד! 1200 אובר! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חח טוב תודהה

חברה יש למישהו מושג מה הסיפור של הבוסטר הזה?

פורסם

הלוח לא נותן מתחים יציבים, רק דרופ-מוד יסדר את זה לצערי.

פורסם
  • מחבר

אבל כבר עשיתי דרופ מוד ללוח.הדרופ מוד לא קשור לזיכרון אלה למעבד והבעיה היא בזיכרון!! כי שם מתי שאני מחבר  את הבוסטר ומכוון אותו למתח מסויים אז במקום להישאר במתח הזה המתח בבוסטר גם כן לא יציב למההV???

עריכה: איך אני מכניס נתונים לocdb שבאתר?

תודה!!

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

יפה מאוד :xyxthumbs:

פורסם

חזק..

יפה מאוד..

הזכרון שלי יציב עד 315 נדמה לי אבל בתזמונים מטורפים.. (3-5-5-10 משו כזה בערך)..

מוזר שהמעבד שלי, שיציב בקירור סטוק על 2.8GHZ בערך עושה תוצאה דומה לשלך בסופר-פאי (31 שניות).. איך זה? :nixweiss: ( אני שואל לא מתוך זלזול,אלא מתוך אי-הבנה).

שוב, ח"ח על האוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים