פורסם 2005 במאי 420 שנים האם המערכת הזאת טובה?Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System כאן יש יותר פרטיםhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818ואם כן האם יש למישהו מדריך לזה כי אני לא רוצה סתם לקנות ואחרי זה לא להרכיב
פורסם 2005 במאי 420 שנים ההרכבה ממש פשוטה המערכת דרעק... חחח דרעק אינדיד אני חייב להסכים עם gigabot זאת המערכת מים שלא שווה את הכסף.. עדיף שתקנה כבר xp90 או xp120 ויהיה זול וטוב יותר
פורסם 2005 במאי 420 שנים זה מתאים בכלל לאוברקלוקינג וקירור לא שאני מבין בזה כול כך אבל אם אתה הולך על המערכת הזאת או אחרת אז תתחדש
פורסם 2005 במאי 420 שנים אל תקנה את המערכת הזו, תאמין לי אתה רק תצטער יש לי את הקודמת לה ואני מצעטר על כל שקל!
פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר קודם כל תודה שאתם עוזרים ועכשיו אני רואה שאף אחד לא אמר שהיא טובה אז אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב אבל לא עם מחיר בשמיים אבל תביאו מה שאתם חושבים זול וטוב
פורסם 2005 במאי 420 שנים בוא נתחיל מזה שאם אתה רוצה מערכת קירור מים זה לא יעלה לך 600 שקלוזה לא יהיה זולמערכת קירור מים זה דבר שצריך להשקיע בו כסףאם אין לך כסף להשקיע בזה הריי שאתה יכול ללכת רק על קירור אוירקירור אויר טוב הוא כמו שאמרתי קודםxp120 ו xp90 שמצויינים לאוברקלוקריםאם אתה קונה את מערכת קירור המם הנ"ל אך ורק בשביל הפוזהשיבושם לך תתחדשהיא אחלה פוזה בתוך המחשבאבל מבחינת ביצועים משתווה לקירור אויר בדרגים הבינונייםוגם לא ממש שקטה..
פורסם 2005 במאי 520 שנים אם אין לך כסף עדיף להשקיע בקירור אוויר.מערכת טובה יכולה לעלות מעל ל1000 ש"ח.
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר אז אני ילך על קירור אוויר אבל איזה מאווררים אני יקנה אני לא רוצה זבל ועוד שאלה היום פירקתי תכרטיס מסך ותמאוור הקטן (20) שעל הלוח אם וניקיתי אותם ואז כשבאתי להוציא את הכיסוי למאוורר של הלוח אז הזזתי את שני הפסים הלבנים לצד כדי לשחרר תנעילה שלווזה נהיה יותר רופף אבל עדיין תקוע ולא ניתן ליציאה איך ניתן להוציא את הכיסוי כי המאוורר הזה עושה רעשש רצחח והמחשב קורס לפעמים אני מתכוון לכזה מאוור ובבקשה אנשים תביאו לי הצעות למאוורר טוב כי זה סתם דפוק
פורסם 2005 במאי 520 שנים שילוב מנצח...של קור ללא תחרות ושקט בטירוף.... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 מחיר 260 שח (הכי זול שמצאתי) עם מאורר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=5822 מחיר 65 שח ביחד לא משהו בשמים...כולה 325 שח...!!...וקירור כמו שרצית עם ביצועים כאלה היה עולה לך יותר מ 500 שח...
פורסם 2005 במאי 520 שנים מצדיק את ירון ברוב הדברים..הסינק הזה הוא אחד הטובים וכמו שהצעתי לך קודם ה xp 120 הקטע הוא שצריך לבדוק תאימות ללוח שלך אם לא יש לך את ה xp 90 ששוב הצעתי לך קודםהמאוורר שירון הציע לך הוא לא שקט כמו שהוא אומר..אבל הביצועים שלו 10!בכל אופן אם אתה מחפש שקטלך על ה xp90 עם הסילנט קט של ttאם תרצה מידע על הדברים שהצעתי תגיד..
פורסם 2005 במאי 520 שנים מצדיק את ירון ברוב הדברים..הסינק הזה הוא אחד הטובים וכמו שהצעתי לך קודם ה xp 120 הקטע הוא שצריך לבדוק תאימות ללוח שלך אם לא יש לך את ה xp 90 ששוב הצעתי לך קודםהמאוורר שירון הציע לך הוא לא שקט כמו שהוא אומר..אבל הביצועים שלו 10!בכל אופן אם אתה מחפש שקטלך על ה xp90 עם הסילנט קט של ttאם תרצה מידע על הדברים שהצעתי תגיד..למאורר הזה לדעתי יש את היחס הכי טוב בין רעש לCFM...כמובן שיש מאוררים יותר טובים...שהם עם יותר רעש...ויש גם יותר שקטים אבל עם פחות CFM...והמאורר הזה TT TB לא משהו רועש...ברור שהוא נשמע....אבל תסכים איתי שהוא לא מתקרב להרבה מאוד מאוררים בשוק...
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר יש איזה מדריך למישהו איך להרכיב את הגוף קירור הזה??ואת המאוורר צריך רק להניח עליו???וזה משנה אם יש לי סוקט אופקי או אנכי??ועל איזה מאוור אתם ממליצים בסופו של דבר אני חשוב לי גם ביצועים וגם רעש תודה לעוזרים
פורסם 2005 במאי 520 שנים יש איזה מדריך למישהו איך להרכיב את הגוף קירור הזה??ואת המאוורר צריך רק להניח עליו???וזה משנה אם יש לי סוקט אופקי או אנכי??ועל איזה מאוור אתם ממליצים בסופו של דבר אני חשוב לי גם ביצועים וגם רעש תודה לעוזריםתבדוק פה עם יש בעיות עם הלוח שלך...http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_xp120_p4.htmלדעתי תלך על מאורר TT TB...ולא לא מניחים את המאורר...יש לו קליפסים שתופסים אותו....להרכיב זה לא מסובך...
פורסם 2005 במאי 520 שנים סלחו לי אבל הגוף קירור שהבאתם לו כתוב שהוא מתאים לAMDונראלי שלבחור יש אינטל מהכרות קטנה שלי איתו... Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.