פורסם 2005 במאי 520 שנים טובפותח הדיון יש לנו אותו מיפרט אז אני ינסה להסביר לךתיכנס לביוסתיכנס ל"מיתקדם" אני לא משהו באנגלית אז...אחר כך יש לך את http://www.overclockzone.com/spin9/review/mainboard/asus/p4p800-vm/bios/DSCN1147.JPGבראשון תעשה MANUALאחר כך יפתח לךhttp://www.xbitlabs.com/images/mainboards/asus-p4p800/bios-1.jpgובמסך הזה תעשה כך:ב"אקסטרנל קלוק" : תשים 250 בDRAM FREQ. תיבחר ב320ותשים גם טורבו כמו שיש לך במסךזה יתן לך מהירות של 3200 למעבדומהירות רגילה של 400 לזיכרון(הזיכרון לא יעבור OC)תהנה
פורסם 2005 במאי 520 שנים אני יודע רק מזה FSB ומכפלהמה זה מחלק וכו'???רשמי לך מדריך מלא !תעשה אותובאפשרות שיש לך תדר זיכרון בביוס שאתה בוחר ב400 אז אתה קובע כאילו יחס של 1:1 בין באס המעבד לזיכרוןושאה בוחר ב333 אז היחס הוא 4:5 וכך הלאהתעשה מה שאמרתי לך כי זה הכי טוב ובטוח בישבילך
פורסם 2005 במאי 520 שנים עם המעבד כמו שלך הגעתי ל 3250עם מכפלה של 250 המתח למעבד הוא 1.55 אתה תצטרך להשתמש ביחס של 4:5 ככה שהזכרונות יעבדו רגיל והמעבד יהפך לתותח
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר בקשר להודעה של HWGEEK, אין לי משום מה ביוס כמו שלך אז מישהו יכול להסביר את זה בפשטות שאני אדע איך לעשות אוברקלוק מבלי לפגוע בזכרונות???תודות מראש
פורסם 2005 במאי 620 שנים בקשר להודעה של HWGEEK, אין לי משום מה ביוס כמו שלך אז מישהו יכול להסביר את זה בפשטות שאני אדע איך לעשות אוברקלוק מבלי לפגוע בזכרונות???תודות מראש טוב הינה מדריך מפורט בישבילך ,תיכנס לביוסתיכנס לADVANCEתיכנס לJAMPERFREE CONFIGURATIONאחר כך יהיה לך מסך שרשום בו AI OVERCLOCK TUNER ושם תיבחר בימקום STANDARD בMANUALאז יפתח לך מסך כזהhttp://www.pclabs.gen.tr/reviews/mainboards/asus/p4p800/as865_bios2.jpgבמסך הזה תשנה את השדות הבאת:CPU EXTERNAL FREQUENCY תעלה מ200 ל250!בDRAM FREQUENCY תיבחר ב320!בAGP\PCI FREQUENCY תיבחר ב66.66\33.33כל שאר השדות אל תיגע בהם ובשדה האחרון של PERFORMANCE MODE תיבחר בTURBO!תישמור שינויים ותיצא מהביוסמה שתקבל מהOC הזה הוא:מהירות מעבד כ3200MHZזיכרון ישאר במהירות הרגילה שלו 400 ותהנה אי אפשר לתת לך מדריך יור פשוט ומפורט מזה
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר תודה רבה לכולכם עבד לי יופי, רק עוד שאלהאם אני ביצעתי את מה שHWGEEK אמר וזה עבד אבל אם אני ישאר ככה זה לא יפגע לי בזכרונות??
פורסם 2005 במאי 720 שנים תודה רבה לכולכם עבד לי יופי, רק עוד שאלהאם אני ביצעתי את מה שHWGEEK אמר וזה עבד אבל אם אני ישאר ככה זה לא יפגע לי בזכרונות?? לא אל תידאגהזיכרונות שלך יפעלו במהירות הרגילה שלהםותביא קצת באנצ'ים בנאדם!
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר מזה "באנצ'ים"ועודבעיה אחת:קניתי את הספק הMODSTREAM של OCZ ב 520W ואת הזכרונות הSPEED PREMUIM של TWINMOS עם קרור של COOLERMASTERוהלוח לא מאפשר לי להעלות את ה FSB ל 250 וכעת אני רוצה יותר איך אני עושה זאת?בעיה שניה:איך אני ממהיר את הזכרונות בהתאם לאוברקלוק???תודה מראש
פורסם 2005 במאי 920 שנים תשנה את היחס בין הזכרון למעבד ל 1:1ותנסה לעלות מתח לזכרות כדי שהם יצליחו לעבוד במהירויות האלה . לא בטוח שבלי בוסטר הם יעבדו
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר תשנה את היחס בין הזכרון למעבד ל 1:1ותנסה לעלות מתח לזכרות כדי שהם יצליחו לעבוד במהירויות האלה . לא בטוח שבלי בוסטר הם יעבדותודה על התשובה אבל מישהו עם אותו לוח כמו HWGEEK יכול להגיד לי מה לעשות ואיך לעות את המתחים ואת המהירות של הזכרונות???לגבי: הלוח לא מאפשר לי להעלות את ה FSB ל 250 וכעת אני רוצה יותר איך אני עושה זאת?ועוד שאלה עם אניקונה זכרונות 500MHZ אז זה יעבוד עם לוח כמו שלי???
פורסם 2005 במאי 920 שנים quote author=O.G.D 2k5 link=topic=119854.msg1010499#msg1010499 date=1115645880]תודה על התשובה אבל מישהו עם אותו לוח כמו HWGEEK יכול להגיד לי מה לעשות ואיך לעות את המתחים ואת המהירות של הזכרונות???לגבי: הלוח לא מאפשר לי להעלות את ה FSB ל 250 וכעת אני רוצה יותר איך אני עושה זאת?ועוד שאלה עם אניקונה זכרונות 500MHZ אז זה יעבוד עם לוח כמו שלי???טוב זוכר איך אמרתי לך לעשות את הOC?אז באותתו מסך שעשיתה שם את הOC תעשה את הדברים הבאיםאני מבין שהזיכרונות טובים ויכולים לעבוד מעל 400MHZ אז תעשה את זה:תעלה שוב ל250 את באס המעבד כמו מקודםאיפה שבחרתה במהירות זיכרון ב320 תיבחר שם ב400תשנה את מתח הזיכרון ל2.85 DDR VOLTAGEותינעל שוב את הPCI \AGP כמו מקודםותשים שוב על TURBO תישמור שינויים ותפעילתגיד לי אם זה יעבוד ותביא סכרינשוט מCPUZ של הMEMORY
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר אוקי תודה אני ארשום את זה אבל אני לשבוע הקרוב אני מבצע מודינג רצחני למחשב שלי אז הוא יהיה מפורק אז אני יחזור בתוך שבוע עם תמונות ותוצאות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.