עבור לתוכן

xp 120 כבר כאן ^_^ - נוספו 8 תמונות חדשות ובקרוב סיקור חדש

Featured Replies

פורסם

אני לא אפרט יותר מדי כי אני לא ממש עושה ביקורת אלא סיקור קצרצר עם תמונות לא בפוקוס  :smile1:

החבילה

המוצר הגיע בקופסאת קרטון גדולה ובתוכה היה

- גוף קירור

- 2 קליפסים לתפיסת מאורר 120 ס"מ

- 2 מדבקות גומי למניעת זעזועים (רעשים)

- משחה טרמית

- מדבקה של ThermalRight

- חוברת הוראות

hpim36920ca.th.jpg hpim36933hd.th.jpg

hpim36962tv.th.jpg

התקנה

ההתקנה הייתה יחסית פשוטה, כל מה שההיתי צריך היה להכניס את 2 הקצוות ואז להפעיל קצת לחץ ולהדק את ה 2 הנותרים. לאחר חיבור הגוף, חיברתי את הקליפסים למאורר והדבקתי את הגומי למניעת זעזועים. אחרי הדבקת הגומי כל שהייתי צריך לעשות היה לחבר את המאורר ולהדק אותו בעזרת הקליפסים.

hpim36993pi.th.jpg

hpim37003ho.th.jpg

סיכום קצר

הגוף קירור הזה בהחלט גדול אך הוא יחסית קל. ההתקנה הייתה מאד נוחה וההוראות היו מפורטות ולא היו חסרים דברים. הטמפ' של המעבד ירדה מסביבות 40 מעלות ל 30, ירידה מכובדת של 10 מעלות וגם הציפסט מתקרר מסיבבות 40 מעלות ל30.

הסוף

מקווה שנהנתם מביקורת לא איכותית זו ( :smile1:)

ד"א אם לא הייתי מפרמט את המחשב היום ההיתי עושה גראפים נחמדים  ;D

בכל מקרה, הערות, ירידות, קללות וכל מה שקשור, פה  ;D

פורסם

מה המעלות במאמץ?

פורסם

אפשר לשים על הסינק הזה מאוורר 92 מילימטר או רק 120?

וקיבלת את הפלסטיק השחור הזה ללוחות של P4 עם הקירור?

פורסם

תתחדש

גם אני רוצה לקנות את הגוף קירור הזה

פורסם
  • מחבר

מה המעלות במאמץ?

מחר אני אבדוק.

אפשר לשים על הסינק הזה מאוורר 92 מילימטר או רק 120?

וקיבלת את הפלסטיק השחור הזה ללוחות של P4 עם הקירור?

רק 120 עד כמה אני הבנתי (וראיתי)

לא, זה מותאם ל P4 אבל קיבלתי פלסטיקל K8 שהוא בעצם מחליף את התושבת שתיהיה כמו ב P4.

פורסם

תתחדש! , דרך אגב איפה הדלת של המארז?

פורסם
  • מחבר

דלת? מה זה דלת? סתם, אני לא אוהב שיש דלת על המארז גם כמו שאתה רואה, הוצאתי את 2 הפלסטיקים שחוסמים את המקום לדיסקים ושמתי את ה HD ומאורר עליו, זה סקסי :smile1:

אוקי, הטמפ' במאמץ זה בערך 38 אחרי 5 - 6 שעות של PRIMER

ד"א שכחתי לציין שהייתה בעיה אחת בהוראות של הגוף קירור, לא אמרו איך זה אמור לשבת, ניסיתי כל מני כיוונים ובסוף מצאתי אבל זה חיסרון.

מי שרוצה עוד מידע על הגוף, יכול להסתכל http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=si97 אומנם זה לא אותו גוף אבל זה כמעט אותו דבר.

וגם מה שטוב בגוף קירור הזה שהוא זורק אוויר על כל הדברים שנמצאים קרוב אליו, לדומגא הציפסט, מ 40 מעלות בערך (שאז המאורר שלו היה מסתובב כמו מטורף) הוא יושב על 30 ובמאמץ 35, עוד יתרון.

פורסם

איזה מאורר שמת??...(TT TB???)

השתמשת במשחה המסופקת או עם משחה אחרת??

פורסם
  • מחבר

אכן זה TT TB.

המשחה היא mx-1 אני פשוט עושה אוסף של משחות אז כבר יש לי 2 mx-1 וגם אחת שקיבלתי עם הגוף  :smile1:

ד"א הטמפ' היא כמו של המארז והמארז שלי הוא בערך 30 מעלות :-\

פורסם

ניסית על פאסיבי?

פורסם
  • מחבר

אוקי, ב IDLE זה בערך עומד על 44 מעלות כשהטמפ' של המארז עומדת על 34 (חם חם) וגם הציפסט החליט להתחמם הוא בערך על 42 מעלות.

בכל מקרה, אין לי סיבה לעבוד על פסיבי אבל זה נחמד שאפשר להיות על פסיבי במקרה שקורה למאורר משהו ואני לא לידו

פורסם

תתחדש נראה מצוין!

פורסם
  • מחבר

תודה :-*

ועוד משהו, חוץ מזה שהמארז פתוח (בלי דלת) אין איורור (כן, יש את המאורר מקדימה על ה HD אבל הוא בקושי זורק אוויר [בכוונה] ככה שזה לא ממש משפיע)

פורסם

האם כדי להוסיף מאורר על הגוף קירור והאם זה אפשרי בכלל

ובכמה זה יעזור ?????

פורסם

טוב משהוא כאן הצליח לעשות אוברקלוק עם XP90 בלי מאוורר.

כעקרון מאוורר יכול להוסיף לא מעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים