עבור לתוכן

הורדתי את דיסק מס' 5 של אנריל 2004, הוא בא במלא חלקים ו- iso אחד, איך לפתוח?חוקי

Featured Replies

פורסם

*** חוקי ***

אז תשמעו מה קרה. רציתי להתקין את אנריל טורנמנט 2004 על המחשב שלי, שקניתי במיטב כספי בארץ. אך כנראה שמשהו קרה (גם אחרי אינספור ניקיונות) והדיסק נשחק. בקובץ Audio1.ogg, הדיסק נתקע, ואיתו המחשב, ועולה ההודעה שהדיסק מלוכלך, וההתקנה נכשלת. ניסיתי גם לצרוב, אבל לא הלך.

אז מכיוון שלא הצלחתי ליצור קשר עם Atari ישראל, החלטתי פשוט להוריד את הדיסק כתחליף. הורדתי דרך ביטורנט, הגיא לי קובץ rar אחד שבתוכו iso, ועוד מלא קבצים כמו r11, r01 (אני משער שאלו החלקים של ההתקנה) איך אני מתקין את המשחק\משחק?. בהמשך אני ארצה לצרוב את זה על דיסק dvd-r עם nec3520. יש עצות?

תודה רבה מראש

מאור :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

קיבצי "??R" הם קבצים דחוסים של התוכנה WINRAR שמחולקים לכמה חלקים.

צריך להיות שם איזה קובץ שיש לו סיומת  RAR ואותו תפתח בעזרת WINRAR, התוכנה תדע לבד לעבור על כל החלקים (R01,R02 וכו').

פורסם

אתה אמור לצרוב רק את ה- ISO על דיסק או לפתוח אותו על כונן וירטואלי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי. אז פשוט להתקין דרך ה- RAR?

ואני מניח שכדי לצרוב על דיסק שיעבוד צריך לצרוב את ה- rar + כל החלקים הדחוסים?

ומה זה כונן וירטואלי?

פורסם

אוקי, התהליך מתחלק ל-2

1. יש לך קובץ RAR אחד שמכיל קובץ ISO+הרבה מאוד קבצים ??R,  קודם כול אתה פותח את הקבצים עם התוכנה WINRAR, יווצר לך קובץ ISO אחד גדול (כנראה בסביבות ה-4 ג'יגה).

2. את קובץ ה-ISO אתה צורב עם תוכנת צריבה כלשהי (נרו, EASY CD וכו')

מזל"ט, יש לך דיסק של אנריל טורנמנט 2004.

אני לא הייתי מציע לך לפתוח את ה-ISO על כונן וירטואלי, כי אז סביר להניח שההגנות נגד צריבה של המשחק ימנעו ממך לפתוח אותו.

כונן וירטורלי זה אמולטור (מדמה) של כונן שעליו אתה יכול לפתוח את ה-ISO במקום "לבזבז" דיסק.

עוד אפשרות הוא למצוא את הקובץ (Audio1.ogg) ב-E-MULE, חיפשתי ומצאתי עותק של הקובץ שם.

פורסם

גם אם רכשת את המשחק, ההורדה אינה חוקית. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים