פורסם 2005 במאי 220 שנים הי אני עומד לקנות קירור Thermaltake SonicTower ולהרכיב עליו מאור 120ממובקביל לשדרג לוח אם ללוח Abit AV8- 3rd eye 939הבעיה היא שהבנתי שיכולה להיות בעיה בהתקנת המאורר, תלוי בכיוון התושבת על הלוח (נעילה אנכית או מאוזנת)רק שלא ברור אם הבעיה היא במיקרה זה או במיקרה שני.לפי הדוגמא באתר pc arena נותנים בתור דוגמא את ה SilentTower, ומראים באיזה סוג תושבת הוא יושב בצורה טובה (זאת אומרת שהמאורר יוצא לכיוון האחורי של המארז)האים אני יכול להסיק מכך ש ה SonicTower צריך את אותו כיוון תושבת?
פורסם 2005 במאי 220 שנים לי יש לוח של אביט (IC7) וגוף קירור SilentTower של TT והאויר יוצא לכיוון הספק/הגג של המארז, אני מניח שגם אצלך יהיה כך.
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני לא יודע עד כמה הוא שווה, אבל במחיר שלו ניתן לקחת גופי קירור אחרים שכבר הוכיחו את עצמם(Thermalright XP-90 )אולהוסיף טיפה כסף ולקנות XP-120
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני לא יודע עד כמה הוא שווה, אבל במחיר שלו ניתן לקחת גופי קירור אחרים שכבר הוכיחו את עצמם(Thermalright XP-90 )אולהוסיף טיפה כסף ולקנות XP-120אם אתה שם XP-120 אז אי אפשר להשתמש בDIMM מספר 1 של הלוח...
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני ממליץ לך על הקירור הזההוא ממש מצויין שקט מאוד ומקרר ממש חזק את המעבדhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=9438יש עליו ביקורות מצויינים והוא יותר טוב מהסיילנט טאואר
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר הדבר הזה לוקח יותר מקום מהסוניק טאוור! ;Dחופשי.. דבר ענק- ותחשוב שעוד אפשר להוסיף לו מאורר 120דוקא קיבל ביקורת טובה ב pc arena
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.