פורסם 2005 במאי 420 שנים מחבר אני הייתי מצמצם ל3 אפשרויות:רנו מגאן 2פורד פוקוסמזדה 3אלה באמת האופציות האחרונות ביחד עם הc4 יש למישהו מושג לגבי המחיר של הביטוחים של המכוניות האלו.
פורסם 2005 במאי 420 שנים אז ככה:Enc0der טוב לדעת, זה כל הדגמים של 206 או רק דגם ספציפי?avi2014 הקטע עם הסאנרוף והמגנזיום זה שהם נחשבים במשרד התחבורה לתוספות לא נחוצות (מה שנקרא Luxury)וכתוצאה מכך דרגת הרישוי של האוטו קופצת מדרגה, מה שמקפיץ דיי גבוהה את האגרת רישוי השנתיתהביטוחים של המכוניות משתנים מחברה לחברה, ומנהג לנהג, לדוגמה נהג צעיר מקפיץ את דמי הביטוח ביותר מ-2000 שקל ולפעמים יותר מ-3000 שקל לפוליסה
פורסם 2005 במאי 420 שנים הגירסאות הרגילות של ה-206 (3\5 דלתות, לא כולל GTI ו-CC), ואפילו הגירסה הזולה ביותר של ה-307 (XR 1.6).http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=1670
פורסם 2005 במאי 420 שנים אני מניח ש"גג חשמלי" מתייחס לסאנרוףב 307 הנ"ל אין אופציה לגג חשמליב-206 עם 3 דל' זה אופציה וממש לא ברור אם זה מקפיץ דרגה או לאב 5 דל' Xline אין אופציה כזאתב 5 דל' XT יש אופציה ושוב לא ברור אם זה מקפיץ דרגהב SkyLine יש את החלון של כל הגג והוא עדיין דרגה 2
פורסם 2005 במאי 420 שנים אלה באמת האופציות האחרונות ביחד עם הc4 יש למישהו מושג לגבי המחיר של הביטוחים של המכוניות האלו.ביטוחי מחירים לא נדע מהסיבה שאנחנו לא מתכוונים עכשיו לעשות סבב טלפונים של החברות ביטוח בשבילך, זאת העבודה שלך.בקיצור מה נסגר, איזה מכונית אתם קונים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.