עבור לתוכן

שאלה לגבי מאורר

Featured Replies

פורסם

שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר

עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם.

ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד...

איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.)

נ.ב

יש לי לוח אם

INTEL ROCK LAKE D865PERL

פורסם

אם המאוורר היה מולחם ללוח PCB של הספק, אז אתה צריך לחתוך אותו משם ולהלחים לו חיבור 3 פינים נקבה (בלוחות אם יש חיבורי 3 פינים זכרים) - אבל תבדוק קודם שיש לך אחד כזה פנוי בלוח אם כי בדרך כלל הם תפוסים בגלל החיבורים של המאוורר של הספק, כרטיס מסך, ואף מאווררי המארז.

אם המאוורר שהיה בספק היה מחובר עם חיבור של 2 פינים אז גם תצטרך לחתוך אותו כי אין חיבור כזה בלוח אם.

אתה יכול גם לחבר לו ישר חיבור מולקס (החיבורים השקופים שיוצאים מהספק) רק שיהיה זכר... (אדום לצהוב, ושחור לשחור)

בכל מקרה, תמונה של איך נראה החיבור של המאוורר לאחר הוצאה מהספק תוכל לעזור לנו לעזור לך ;)

פורסם
  • מחבר

אין לי מצלמה זה בעיה...

בכל מיקרה זה חיבור כזה כמו שמחברים לכונן דיסקטים(יש לו 4 חורים קטנים)

עכשיו בלוח יש כמה פינים כאלה שהם יותר מ4 לשם אני מנסה לחבר...

איפה יש עוד אפשרות.?

נ.ב

אין לי כבר את הספק אז ככה שיש לי רק את החיבור הזה(חוט אדום ושחור)

והנה תמונה של הלוח אם שלי....אולי תגידו לי לאן... אפשר

http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm

פורסם

4 חורים? מוזר לא שמעתי על חיבור כזה של חשמל :/

בכל מקרה החיבורים שיש על הלוח אם של 4 פינים אלו חיבורים שאמורים לחבר כבל מה CD / CD-RW ללוח אם בשביל לשמוע מוזיקה דרך דיסקים , בקיצור זה לא מה שאתה צריך.

בכל מקרה לפי דעתי כל מה שנותר לך לעשות זה לחתוך את החיבור (כמה שיותר קרוב לחיבור כדי שישאר לך חוט גדול כמה שיותר)

לחבר את זה או לחיבור 3 פינים (זה שבצד שמאל בתמונה):

C184-27392.jpg

או לחבר את זה למולקס ( אדום של המאוורר אתה מחבר לצהוב, שחור של המאוורר אתה מחבר לאחד השחורים)

מולקס נראה ככה:

molex.jpg

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי...

אין לי מולקס ישן מהספק הישן (זרקתי אותו כבר)

אז מה עושים ?

ועוד משהו יש לי את החיבור של הכונן דיסקטים שבו יש 4 חורים קטנים שמכניסים ל4 פינים... אתה מתכוון שאני יחתוך אותו?(כבר חיברתי אותו עם המאורר לפי המדריך)

וכן ראיתי בלוח עם חיבור עם 3 פינים שהוא למאורר...

פורסם

הסתכלתי עכשיו על המדריך, ואין לי מושג למה הוא בחר לעשות ככה את החיבור

הוא אומר לחבר לחיבור חשמל של הכונן דיסקטים שזה 4 פינים והוא מראה שהוא חיבר לחיבור של 2 פינים

הוא לקח את החיבור והכניס אותו לתוך החיבור של הלוח אם (חיבור ה 3 פינים) כאשר אחד חשוף (אחד הפינים)

כנראה יכול להיות שאת החיבור שהלחמת כמו שאמרו במדריך אפשר גם לשים על חיבור ה 3 פינים איכשהו (אחרת המדריך לא היה נכתב ככה)

אני לא בטוח איך לחבר את זה ולכן אני לא אגיד לך גם שלא יקרה משהו

מה שכן אתה יכול לשלוח לו הודעה לאימייל (בתחילת העמוד של המדריך יש את השם של הכותב שלו, תלחץ על זה וזה יתן לך לשלוח אימייל) עם השאלה, או לחכות שאחרים יעזרו

בכל מקרה אם עדיין תרצה לחבר את זה למולקס כזה, אתה תצטרך להשיג מולקס זכר (אלו שיש בספקים זה נקבות) אפשר למצוא אותם בחנויות מחשבים ולקנות אותם ב 10 שקל למין מאריך כזה שיש בו מולקס זכר אחד, ואליו לחבר כמו שאמרתי למעלה.

פורסם
  • מחבר

אז אין אפשרות לחבר את זה ללוח האם ?

פורסם

יש אפשרות לחיבור של ה 3 פינים שיש בלוח (חייבת להיות אפשרות כזאת אחרת המדריך לא היה נכתב - כבר אמרתי את זה)

אבל אני לא בטוח איך אפשר לעשות את זה, הכי טוב שתשלח אימייל למי שהכין את המדריך ותשאל אותו

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר את זה ל3 פינים אבל זה לא עובד...

פורסם

נגמרו לי החיבורים של המולקס , יש מפצל למולקס שעדיין משאיר 12V בכל חיבור ?

פורסם

אסור להתפרץ לתראדים של אחרים

יש לך שאלה, פתח תראד חדש

ולשאלה שלך:

הנה מפצל, הוא מוסיף עוד 2 חיבורי מולקס כמו של הספק

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2772

לכל חנות מחשבים אמור להיות דבר כזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים