עבור לתוכן

אחרי OC כלום לא עולה.

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון זה לא המחשב שלי :P

העליתי קצת ואז עוד קצת כשהגעתי ל220 HTT אז לא עלה לי הביוס....אני ממש לא רוצה לאפס יש פתרון?

פורסם

או להוריד את מכפלת הHTT ולהוסיף עוד FSB, או לנסות לתת עוד מתח.

פורסם

דבר ראשון זה לא המחשב שלי :P

העליתי קצת ואז עוד קצת כשהגעתי ל220 HTT אז לא עלה לי הביוס....אני ממש לא רוצה לאפס יש פתרון?

לא ממש

יש לוחות שיש להם מצב SAFE MODE למקרים כאלה

בד"כ לחיצה ארוכה על אחד הכפתורים במקלדת בזמן הבוט

תחפש בחוברת של הלוח

ופעם הבאה תוריד את הLDT ל4 כדי להמשיך מעל 220

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להגיע לביוס

פורסם

אין לך ברירה - חייב לאפס

פורסם
  • מחבר

לפני זה אתה בטוח שאתה אומר את זה בידיעה שיש לי ביוס רזרבי...זה מאפס את שניהם לפי מה שאני מבין..

פורסם

אז מה, איפוס זה שטויות ולא פוגע בכלום - ומוחק רק הגדרות, תוכל להחזיר אותם מייד אחרי שהמחשב יעלה

פורסם
  • מחבר

אבל אז אני יאלץ לעדכן חומרה...טוב לא ממש חשוב אני לא מוצא שמה גאמפר השבב הוא פיצי ואני לא יודע מה לעשות איתו?

פורסם

אבל אז אני יאלץ לעדכן חומרה...טוב לא ממש חשוב אני לא מוצא שמה גאמפר השבב הוא פיצי ואני לא יודע מה לעשות איתו?

מה הכוונה לעדכן חומרה? זה כולה מאפס את ההגדרות של הביוס הנוכחי, כל מה שצריך אחר כך לעשות זה לעבור 2-3 דקות על הביוס ולהחזיר את כל ההגדרות למה שאתה רוצה, וחפש איפה נמצא הג'מפר בחוברת של הלוח אם.

עוד אפשרות היא להוציא את הבטריה (שהמחשב מכובה) למשך זמן של 10 שניות בערך ואז להחזיר ולכבות , זה גם יאפס את הביוס

פורסם
  • מחבר

קראתי שאם אני מאפס את הCMOS אז אני צריך להתקין את הAWARD BIOS מחדש.

זה 1

2.אני לא מבין על איזה גאמפר אתם מדברים....אבל זה גם רשום לי

1.turn off computer

2.disconnect the power cord from MB

3.take out battrey gently and put it aside for about 10 minutes

4.re insert the battrey

5.connect power cord to MB agian and turn on power

6.press del to enter bios and load fail-safe defaultes agian

7.save settings and reboot system

מה זה power cord לעזאזל?

פורסם

לא נראה לי שתצטרך להתקין ביוס מחדש, כי כל מה שזה עושה זה פשוט לוקח את כל ההגדרות ועושה להם דיפולט

בקשר לשאלה השניה, נדמה לי שהם מתכוונים למקור חשמל, כל מה שאתה צריך לעשות זה לנתק את הכבל של הספק (שמחבר בין הספק לחשמל בבית) , ללחוץ על הכפתור הפעלה של המחשב לאחר שניתקת את הכבל (זה יפרוק את כל הקבלים וכל החשמל שנמצא ברכיבים השונים) ורק אז תוציא את הבטריה.

פורסם

כבל חשמל.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לשלוף אותה ...היא כאילו תקועה שמה..

פורסם
  • מחבר

הצלחתיייי תודה!

פורסם

???

למה לא לכבות, למתק מהחשמל, ולחכות 5 שניות עד שהנורה של המחשב תיכבה.

לחבר ולהדליק.

זה מה שאני תמיד עושה כשהמחשב לא עולה בגלל OC, וזה תמיד עובד (זה מאפס את ההגדרות לדיפולט).

ויש לי לוח אם IS7-E ד"א.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים