עבור לתוכן

בעיה לאחר אובר

Featured Replies

פורסם

אם זה היה מסך כחול ורשום עליו dumping memory או משהו כזה

זה בדר"כ כלל בעיית תוכנה ולא חומרה.

זה תוכנה שלכשהי שהתנגשה בתוכנה אחרת ולכן זה הראה לך את החלון הכחול (וזה לא מוחק זיכרון אם הייתה מחכה הייתה רואה שהוא עושה ריסטרט)

אם זה היה המסך הכחול הזה אין סיבה לדאוג (יש סיבה לחפש את המקור לבעיה, אותו הקובץ...) וכנראה זה היה סתם מקרי

תפרט יותר לגבי מה היה כתוב במסך הכחול שנוכל לעזור לך :x

וביוס פרוץ זה אותו הביוס של הלוח אם רק שהוא מאפשר בדרך כלל לתת יותר מתח לזיכרון/למעבד מאשר הביוס הרגיל

פורסם
  • מחבר

זה קרה לי היום עוד הפעם היה כתוב שאם התקנתי תוכנה חדשה אז היא לא בסדר או לא מותקניית כראוי  או משהו כזה...

אז מה אני צריך לעשות כדי להעיף את זה??

עריכה: ומאיפה אני משיג ביוס פרוץ

פורסם

מאוד קשה להעלות וולט לספק גנרי כי ההוא מאבד יציבות.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם חושבים שצריך לעלות מתח??

ומישהו יכול לומר לי מאיפה אני משיג ביוס פרוץ??

פורסם

חשבת על לעלות מתח לזכרונות?????

פורסם

לא חושב שתצטרך להעלות עוד מתח

קודם כל נסה לפתור את בעית התוכנה, אם התקנת תוכנה חדשה בדוק אם היא זאת שעושה את הבעיה

בקשר למסכים הכחולים, כל פעם שיש מסך כחול כזה זה שומר לוג שלו בתקיה במחשב, זה אמור להיות כאן SystemRoot\Minidump תקווץ את כל הקבצים ששם ותעלה את זה לשרת מסויים, אחר כך תפתח על זה תראד בתמיכה טכנית, ראיתי לא פעם שיש אנשים שיכולים לקרוא עם תוכנה מסויימת את הלוגים ויכולים להגיד/לכוון אותך לתוכנה שעושה את הבעיה

אם סידרת את זה וקורה שהמחשב לא יציב/ עושה ריבוט וכדומה, אז תצטרך לעלות את המתח

לגבי הביוס פרוץ, בשביל זה יש את גוגל לא? ושים לב שזה מאוד מסוכן, אם קורה משהו והביוס לא יותקן טוב המחשב לא יעלה, ונדמה לי שחנויות גם לא יחליפו לך את זה (לא סגור על זה חכה לעוד תגובות בנושא זה)

מממ נראה לי שזה ;)

פורסם
  • מחבר

חשבת על לעלות מתח לזכרונות?????

הם לא צריכים! הם על 350 והרגיל שלהם זה 400 והם יכולים להגיע יותר מ400 בלי העלאה!

לא נראה לי שאני עושה ביוס פרוץ יותר מידי מפחיד...

מצאתי את התיקיה ויש בה 4 קבצים מה אני אמור לעשות איתם??

פורסם

קרא את קובץ ה README ושמה אומרים מה לעשות

אתה פותח את הקובץ EXE , רושם לו את השם של כונן התקליטורים והוא מעתיק לשם את הקבצים הדרושים

אחרי זה תעשה הפעלה מחדש ותפעיל את הדיסקט דרך דוס (תכוון את הביוס שהדיסקט יעלה ראשון)

לעוד מידע מה עושים כנס לקובץ ה README שיש בתקיה

פורסם
  • מחבר

אין שם קובץ קריאה ואני לא יכול לפתוח זה מהקבצים שאי אפשר לפתוח...

פורסם

על איזה תקיה אתה מדבר? של איזה תוכנה?

פורסם
  • מחבר

על התיקיה של הווינדווס... Minidump

עכשיו רציתי לראות אם זה באמת מקרי והחזרתי את האוברקלוק וזה כתב לי ווינדווס לא יכול לעלות מכיוון שקובץ חסר...WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM

עשיתי ריסטרט והופיע לי המסך הכחול

ואז עשיתי שוב ריסטרט אותו מסך כחול...

בפעם ה3 עשיתי ריסטרט ואז זה אמר לי שיש בעיה בחומרה או בתוכנה ואם אני רוצה להכנס למצב בטוח וכו'

מה אני עושה?

פורסם
  • מחבר

מישהו??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים