עבור לתוכן

קניתי דיסק.

Featured Replies

פורסם

קניתי דיסק.

אתם קולטים ?!

קניתי דיסק מוזיקה. לא הורדתי, לא צרבתי ולא עשיתי Copy. חניתי בחניה של ביג בבאר שבע, ופתאום צץ למול עיני חנות ענקית של דיסקים (במקום מטאור שפשטו רגל בכל הארץ). מתוך הקופה קפץ וחייך אליי צעיר שמרגיש כי עתידו בטוח במקום שממנו הוא נמצא. בחנות הסתובבו כמו שועלים מיוחמים מסר אחדות של צעירים שמנסים לעזור לאפס אנשים שנכנסו לחנות. הכל חדש, הכל נקי (נחכה עוד יום יומיים...) והכל מבולגן. שום קיטלוג, שום סדר, וסרטי המבוגרים חוגגים למול עיניים בלתי מזויינות. טוב שם הדיסק הוא "The Best Of Lounge - The Red SESSIONS" , חכו עוד שעה הוא זמין ב- emule.

שבת שלום וחג שמח.

• תגובות 38
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol:

ברכותיי, עודיקול!

פורסם

ובנימה אופתימית זאת.. שקל?

זה מצער לראות שלדעתך לקנות דיסק זה משהו חריג שלא עושים בדרך כלל.. ושEMULE זאת הדרך שבא אמורים להשיג מוסיקה

פורסם

פראייר!! :P

;)

פורסם
  • מחבר

ובנימה אופתימית זאת.. שקל?

זה מצער לראות שלדעתך לקנות דיסק זה משהו חריג שלא עושים בדרך כלל.. ושEMULE זאת הדרך שבא אמורים להשיג מוסיקה

הולי ידידי זו נימה צינית.

הסיפור הוא שהלכתי להתקין DiskOnKey, שמנגן שמשמיע ועושה עוד 1000 פעולות במכשיר שעולה 500 ש"ח לילד בין 10-12, ובסיום שאלתי נו איפה השירים?

אז מה עונה בחור צעיר שכמותו? שהוא עדיין הוא לא למד להוריד שירים.

הם בכלל לא יודעים ששירים קונים אתם קולטים? הוא ישר נולד למהפכה של emule, ולא קנה מעודו דיסק שירים.

לכן הבעתי את הת'רד הזה (במקור)

פורסם

וזאת לא אשמת הילד.

זאת אשמת חברות התקליטים שהרשו לעצמם להפציץ מחירים (אין לי בעיה עם זה שירוויחו, אבל עם הפקעת מחירים יש לי).

פורסם

יאללה יאללה, באמת שכבר נמאס מה"סיבה" הזאת.. כאילו שאם דיסק יעלה 20 ש"ח אתה תקנה אותו במקום להוריד אותו בחינם תוך שעה.

זה אפילו יוצא יותר מהר ברוב המקרים (אלא אם אתה גר בעיר ויש לך חנות דיסקים ליד הבית).

פורסם

כאילו היו חסרים דיסקים שקניתי...

עובדה שרוב הדיסקים שיש לי הם מסדרת דובדבן/ שאר הסדרות המוזלות.

אתה מוזמן לבוא אליי הביתה ולהנות משעות של מוזיקה מקורית, טובה וזולה.

פורסם

מאוד נכון.

יש לי בנתיים 6 דיסקים מקוריים שקניתי(מעבר לרבים אחרים שכבר יש לי בבית) כאלה שהייתי שלם עם עצמי לקנות את כל האלבום, וכל פעם שסיפרתי למישהוא שקניתי מקוריים קיבלתי תגובות בסגנון "למה? למה פשוט לא הורדת?". מה לעשות, רוב האנשים(לפחות אלה שאני מכיר) פשוט מורידים הכל.

udicool, קבל צל"ש על סיפור הגבורה שלך. ;)

פורסם

אם למישהו ממכם היה כבוד למוסיקה ו/או לאמן שהוא שומע, הייתם קונים הרבה יותר (ואני מדבר כאן על מוזיקה ישראלית).

ולכל האלה שמשתמשים בתירוץ של חברות התקליטים, אני גם לא בדיוק רואה אתכם שולחים לאמן 50 שקל בדואר.

פורסם

עזוב את החנות הזו, בתחנה המרכזית יש חנות בשם "מונסטר דיסק", אחלה חנות.

פורסם

...

הרעיון שלי בנוי על רעיון בסיסי

אם משחק\סרט\דיסק שהורדתי היה מצוין ושווה את הקנייה אז אני קונה אותו...

(הוא מיוסם כבר הרבה זמן)

רוב המשחקים שלי קנויים

וגם אחרי שהורדתי סרט וראיתי שהוא טוב הלכתי לקולנוע וראיתי אותו...

הבעיה היחידה היא שרוב המוזיקה שאני שומע לא מביאים לארץ....

פורסם

בקשר למשחק, בשביל זה יש דמו.

בקשר למוזיקה, בשביל זה יש חנויות מוזיקה אתה יכול לשמוע שם כמה דיסקים שאתה רוצה לפני שאתה מחליט על קנייה.

בקיצור מה שאתה עושה הוא גם פסול.

אני לא הולך להסתתר אני מוריד הכול ולא קונה כלום מה לעשות אני לא ישלם על משחק שאני מסיים ביומיים 250 שקל והתפוצץ העולם ותקראו לי גנב.

פורסם

פשש, מרגש.

פעם אחרונה שקניתי דיסק מוזיקה מקורי, זה קרא אולי לפני 3 שלוש שנים.

פורסם

לא יצא לי לקנות דיסק מוזיקה כבר שנה בערך אבל אני קונה אם זה שווה את זה.

אני חייב להגיד שאני לא מבין מה הרעיון בלהוריד סרט ואז ללכת לקולנוע, הרי זה משהו חד פעמי לא רואים סרט מליון פעם בטח שלא באותה תקופה כשעוד ניתן לראות אותו בבתי הקולנוע (בניגוד למה שחושבים בערוצי הסרטים).

בקשר למשחקים, אני למשל לא מבין למה משחק מסריח של PS2 צריך לעלות 399 שקל מה זה המחיר הזה... צריך לעבוד יומיים שלמים בשביל הסכום הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים