פורסם 2005 באפריל 2920 שנים הייקניתי לפני מספר ימים VGA Silencer בשביל ה 9800Pro שלי...בעזרת ATI Tool עשיתי Find Max Core אבל הוא לא מעלה לי את המהירות אלא מוריד בגלל שכל הזמן יש ארטיפקטים (נקודות ירוקות קטנות כאלה)..גם כשאני מריץ Find Max Mem הוא יורד במהירות במקום לעלות.גם כשאני מריץ Scan for Artifects במהירות סטוק, הוא כל הזמן מוצא..מה עושים? אולי לא שמתי מספיק גריז טרמי? או שהכרטיס תקול?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר לא עשה בעיות וגם עכשיו לא עושה בעיותפשוט כשאני מריץ בדיקה ב ATI Tool לבדיקה מקסימלית של מהירויות שעון הוא לא מעלה את המהירות אלא מוריד אותהוגם בבדיקת ארטיפקטים של התוכנה שמים לב לנקודות ירוקות קטנות כאלהלפני שהרכבתי את הקירור החדש לא בדקתי אף פעם עם ATI Tool את הבדיקות האלואם הכרטיס תקול איך אני אוכיח לחנות את זה? הרי אין אחריות על כרטיסים שעברו OC, ובמצב סטוק הכרטיס בסדר גמור לעין האנושית...
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר לא הבנת אותיהכרטיס עובד טוב על מהירות סטוק... גם ב 3dmark03..איך אפשר להראות לחנות שהכרטיס לא טוב בלי לעשות לו OC..שלא נדבר על זה שהפינים של הקירור הרגיל שלי נראים כמו שואה ואפשר לשים לב שהורדתי את הקירור המקוריד"א זאת ליבת R360
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר הוספתי סינקים לזכרונותאבל מה הקשר? הליבה לא אמורה להיות מושפעת מהזכרונות בכלל.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר המארז לא חם בכללהמעבד על 33 מעלותהחיישן של הלוח קצת דפוק נראה לי אז אני לא יודע מה הטמפרטורה המדוייקתיש לי גם 2 מאווררים 120 מ"מ במארז אחד מקדימה ואחד מאחורה
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים יכול להיות שלא הרכבת אותו טוב ? שמת מישחה טרמית ?לפי התופעות שיש לך , זה הגיוני שאין מגע טוב בין המעבד וגוף הקרור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.