עבור לתוכן

מחפש המלצות למאווררים + שאלה על XP120

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצות למאווררים בגדלים 120, 90, 80 שיהיו כמה שיותר שקטים! עדיף המלצות מכאלו אנשים שיש להם את המאורר \ שמעו אותו בפעולה

תודה  :-*

פורסם

אנרמקס 80,90,120

פורסם
  • מחבר

אבל הם רועשים, לא? הכוונה שלי היא למצוא מאורר שמפיק הרבה אוויר בכמה שפחות רעש

פורסם

היחס רעש~ספיקת אוויר דיי טוב במאוררים האלו ויש גם את Tt Silent Cat שלפי הנתונים שלו הוא מצויין!!

פורסם
  • מחבר

תראה, לפי הנתונים של היצרן זה לא חוכמה, אני מעדיף מישהו ששמע באמת אותם. אם זה לפי הנתונים אז אני אלך על TT זה עם האור שדוחף 78 ב 21 DBA השאלה האם זה באמת 21 :s05:

שוב, אני צריך מאוררים חזקים וחלשים , מאוררים ל OC אחד על ה XP120 שאני בקרוב אקנה ועוד אחד סתם במארז כי כרגע המחשב שלי עושה רעש של טורנדו ואני לא צוחק :-\

פורסם

אם אלו הנתונים של זה עם האורות לך עליו.. גם אם יש סטייה בין הנתונים של היצרן לבין הרעש במציאות עד כמה כבר זה יהיה יותר רועש? 5%? עדיין הוא יהיה שקט יחסית.

פורסם
  • מחבר

אז זה מה שמומלץ כרגע? ומה לגבי 90 ו 80 מ"מ? חוץ מזה, 21 DBA נחשב שקט? למה אפשר להשוות אותו? :nixweiss:

פורסם

21 זה בהחלט נחשב שקט אבל אני גם לא מאמין שהוא באמת יתן 21 אבל עדיין זה יהיה שקט יחסית..

פורסם
  • מחבר

טוב אז חשבתי ללכת על המאוררים האלו:

Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan זה ל 120 מ"מ

ו Thermaltake SilentCat ל 92 ו 80 מ"מ

עכשיו יש למישהו המלצות יותר טובות? מישהו ששמע אותם יכול להגיד לי עד כמה הם באמת שקטים? ואם למישהו יש אותם על המחשב והוא רוצה לעשות לי טובה אז אולי גם להקליט אותם :smile1: תודה לעוזרים :-*

פורסם

אתה מגזים קצת עם ההקלטות וכל זה..

שמע לדעתי ביחס לספיקת אוויר שלהם אלו המאוררים הכי שקטים שתמצא..

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני מגזים ^_^ אבל אם תכנס לאתר של TT אתה תראה שרוב המאוררים הם 21 DBA שזה קצת מחשיד לא?

פורסם

אני חושב שאתה טועה לא רוב המאוררים אלא רק הדגמים האלו שיש להם מין פתחי אוירור כאלו בצדדים...

חוץ מזה שזה מאוררי 120 מ"מ מה שאתה מדבר ככה שזה הגיוני..

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני אלך על זה.

בכל מקרה, אם מישהו רוצה לשתף אותי במשהו, הוא מוזמן :-*

פורסם

קנה DELTA

לא, סתם אמרתי

המאוררים אם החריצים בצדדים באמת שקטים

הTB זה כנירה לא 21 DBA אלא 30 אבל עדיין בגבול הטעם הטוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים