פורסם 2005 באפריל 2820 שנים האם שווה את המחיר????http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=242&products_id=8558
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לאיזה שימושים אתה בדיוק צריך אותו?לי למשל יש gatewatch גם של אותה חברהשמשמש לבקרה אוטומטית(וידנית) על המאווררים ויש לו 4 סנסורים לבקרה על טמפרטורהאתה יכול לראות אותו בתמונות שמצורפות בלינק שנמצא בחתימה שלי למטה..
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים הפנאל הזה נועד בעיקר למי שצריך את כל השטויות שהוא מציעאם אתה צריך את כל החיבורים הנוספים שהוא נותן כמו USB וכל השאר, אז כדאי ללכת עליואבל אם אתה צריך אותו בתור פנאל לשליטה על המאווררים והצגת טמפ אז יש פנאלים אחרים שיתנו תמורה טובה יותר במחיר הזה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר קצת התלהבתי מזה שיש לו CF / MD card socket שמתאים למצלמה הדיגיטלית שלי...אבל בעיקרון אני צריך לבדוק טמפ' אמיתית של המעבד, כי יש לי לוח קצת בעתי בקריאת טמפ' נכונה (ABIT IC7)איזה פנלים אחרים יתנו לי שליטה על המאווררים והצגת טמפ בתמורה טובה יותר במחיר הזה?ה-gatewatch קצת יקר יותר 295 ש"חתודה רבה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים עוד פאנל עם בקר כרטיסי זכרון של מצלמה הוא ה http://www.thermaltake.com/accessories/a2259hardcano13/a2259hardcano13.htmאבל הוא יקר יותר מה gatewatch אפילו..(ופחות טוב ממנו אגב)מה התקציב שלך?
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים למה אתה מתפרץ לתרד שלא שלך?! פתח תרד חדש קרא את חוקי הפורום! זה בסדר זה לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה ו - jojo36 ה - gatewatch מספק את היחס יופי/אפשרויות ואיכות למחיר הכי טוב שיש :Q במחירים יותר נמוכים יש רק פאנלים בלי תצוגה אלא רק שליטה...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אם היית קורא את חוקי הפורום היית מביןבכל אופן רוצה לעזור לבחור שפתח את התרדתעזור לו (כי זה מה שאנחנו עושים..)רוצה לשאול שאלהפתח תרד משלך ותשאל..אל תתפרץ לתרדים אחרים של אנשים שצריכים עזרה..ותשאל שאלות משלך..תחשוב אם זה היה הפוך..בכל אופן אין לי שום דבר נגדךרק תקדיש כמה דקותוקרא את חוקיי הפורום..ולפותח התרד כמו שRed-AnGelאמר ה gatewatch הוא המוצר הכי טוב שיש בשביל לבדוק טמפרטורותושליטה על מאווררים הכסף שתשקיע בו ממש שווהאני בעצמי יש לי אותו ואני ממש מרוצה מהקניה..:]
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר תודה רבה רבה לכולכם אבל אני קצת זריז וכבר הספקתי להיות בפנדה בקסריה (אני גר מאוד קרוב)וקנתי בסוף את ה-gatewatch וקירור למעבד XP-90 ומאוורר VANTEC 92 כל זה ב 580 ש"חבאמת תודה לכולם על התגובות המהירותאני ירכיב ויעלה תמונותושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.