פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני קונה מחשב חדש בעוד חודש, ואני מתחלבט בין 2 לוחות אם.Gigabyte K8NF-9MSI K8N Neo4-Fהבנתי ששני הלוחות מציגים אותם ביצועים, אבל שה- MSI מגיע ליכולות יותר טובות באוברקלוק (ונוסף על כך מגיע עם באנדל של חוטים מעוגלים).הבעיה שלי היא ששמתי לב שגופי הקירור של זלמן אינם תומכים בלוח זה (לא מופיע בטבלת התאימות ללוחות אם באתר של זלמן).היתרון של ג'יגהבייט זה שהקירורים של זלמן מתאימים לו ויאפשרו לי הצלחה יותר טובה באוברקלוק, למורת שאני מעדיף אל הלוח של MSI.א. האם מישהו מכיר קירור למעבד שיאפשר לי הצלחה טובה באוברקלוק (תקציב עד 200 ש"ח.. אפשרות לחריגה של גג 250) שמתאים ללוח של MSI?ב. אם אין קירור, עדיף לי לקחת את הלוח של ג'יגהבייט ולהוסיף לו קירור של זלמן?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הPCB של הNeo4-F מאוד דומה (אם לא זהה) לPCB של ה-Neo4 Plat.?לדעתי אתה בשקט יכול להניח שכל קירור שיתאים לPlat.? יתאים גם לNeo4-F
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר הPCB של הNeo4-F מאוד דומה (אם לא זהה) לPCB של ה-Neo4 Plat.? לדעתי אתה בשקט יכול להניח שכל קירור שיתאים לPlat.? יתאים גם לNeo4-F זה נראה מאוד מאוד מאוד דומה.. הנה 2 הלוחות.. עוד חוות דעת? Neo4-f Neo4-Platinum
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אם אתה מתכוון לרשימה הזאת , אז שים לב שהיא רשימה של לוחות שלא תומכים בזלמן, ככה שאם הלוח המדובר לא נמצא שם כנראה שהזלמן יתאים לו..הלוח - K8N Neo4 Platinum נמצא שם, אבל ממה שראיתי לך יש דגם F.. אז בעיקרון אמור להתאים..
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אתה טועהזאת רשימה של לוחות שכן מתאימיםבטבלת תאימות של לוחות אינטל אלו לוחות שלא מתאימיםבטבלה של AMD אלו לוחות שכן מתאימים
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים גם אם הזלמן לא מתאים ל MSI אל תלך על ה Gigabyte רק בגלל הקירור.אתה יכול לשים לו איזה קירור נחמד של ThermalRight שיתן אפילו יותר ביצועים מהזלמן.אם הכיוון שלך הוא MSI (בצדק לטעמי) תלך עליו.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אתה טועהזאת רשימה של לוחות שכן מתאימיםבטבלת תאימות של לוחות אינטל אלו לוחות שלא מתאימיםבטבלה של AMD אלו לוחות שכן מתאימיםוואלה.. צודק.. אבל בסוף העמוד יש גם רשימה של לוחות שלא מתאימים (Incompatible), וגם שם הלוח לא מופיע..הכי פשוט שתרי. בגוגל חיפוש של "K8N Neo4 Platinum whit zalman CNPS" או משהו בסיגנון.. ככה אני בדקתי אם הלוח שלי יתאים..
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים K8N NEO4 PlatinumAMD 64 FX-55Excalibur x850xt Turbo PCI-EPSU OCZ 600W 3.3V=28A, 5V=46A, 12V=20A+18ADDR OCZ PC 3200, 2x512MB, 400Mhz, Dual Channel, Rev.2, 2-2-2-5HDD WD Raptor 2x36.7GB, SATACreative SB Audigy 2 ZSZalman CNPS 7700 CU Plextor DVD PX-716ALian-Li PC V 1200WIN XP Home + SP2זאת חתימה של חבר באחד הפורומים ואתה שם לב שהוא עובד עם הזלמן (עוד עם הדגם היותר גדול..) על הלוח הזה..
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים העובדה שזה מופיע במפרט של מישהו לא אומרת כלוםיכול להיות שהוא שיפצ"ר את הגוף קירור או כופף קבלים בשביל שיתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.