פורסם 2005 באפריל 2620 שנים לא מזמן קניתי את הכרטיס הנ"ל אבל השאלה שלי זה האם האחריות מכסה נזק בעקבות OC ושאלה שניה זה למה ב-V-TUNER 2 שקיבלתי עם הכרטיס אני לא רואה טמפ' אני רואה רק את מה שיש בתמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים גם לי יש כרטיס של GB אבל אחר וקיבלתי איתו VTUNER 2 PLUS והוא כן מציג טמפרטורה.. זה משהו מוזר, גם לי יש לפעמים את הבאג הזה שזה מראה רק מהירויות שעון.. תנסה לעשות עידכונים וריסטרט למחשב ככה זה נראה אצלי ברגיל: http://img83.echo.cx/img83/4380/vtuner6pi.jpg ואמממ לא להתחייס לרקע פירמטתי וזה שם לי אותו אוטומטית
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים זה באג כזה של גיגה בייט אבל למה דווקא להשתמש בתוכנה הזו יש עוד תוכנות אחרות טובות בהרבהולנתוני הטמפ יש את אותה אופציה בדריברים
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים איך רואים דרך הדרייבר? יש לי FW 75.90 ואני לא מוצא את זה שםצריך איזה תוכנה או משהו?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים VTUNER 2 PLUS בא עם הכרטיס 6800VTUNER 2 הדגיל לא מראה טמפרטורהככה רואים בדרייבר[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר מישהו יכול בבקשה לענות על השאלה אם האחריות כוללת בתוכה נזקי OC?ואיזה תוכנות הכי טובות ל-OC ל-6600 GT?אצלי לא רואים כמו אצלךת אצלי רואים ככה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני גם ניסיתי עכשיו אבל לא יוצא לי לא משנה בכל מיקרה לחבר שלי יש את ה6600GT עם הקירור הפסיבי של GBהתקנת דרייברים חדשים יותר?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר כן התקנתי את הדריוור הכי חדש- 71.89ומישהו יכול להגיד לי בבקשהההה אם נזקי OC כלולים באחריות????ותודה מראש
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים VTUNER 2 PLUS בא עם הכרטיס 6800 VTUNER 2 הדגיל לא מראה טמפרטורה ככה רואים בדרייבר ||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||| אני יודע איך זה נראה, אבל איך אני מגיע למסך הזה?!!
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אז אני לא מבין אותם. הם מביאים לי תוכנה בשביל לעשות OC לכרטיס אבל בעצם אסור לעשות את זה מבחינת האחריות?!?!?!?!ודרך אגב אתה יכול לשלוח לי בבקשה תצהיר או משהו כזה שרשום בו שמותר\אסור לעשות OC???
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מותר לעשות OC , כרטיסי מסך באים עם תוכנה שמאפשרת OC , לוחות-אם כנ"לכל זמן שעושים OC "נורמלי" , ללא צריבת ביוס , או שינויים פיסיים בכרטיס , האחריות תקפהגם אם הכרטיס נשרף (חלילה) אי אפשר להוכיח שזה עקב OC רצחניאני שרפתי בעבר לוח אם וזכרונות (פירומן) , החלקים הוחלפו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.