עבור לתוכן

מדיה פלייר 9הזה סעמממק נימעס ממנו

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות למחוק אותו? איך מוחקים אותו אני רוצה את 8 זה הסטנדרטי שמקבלים עם האקס פי

כל הסרטים שעבדו מצוין עם 8 פתאום לא עובדים עם החדש המסריח הזה זה כבר מעצבן לאללה .. הסרטים עולים אבל רואים אותם מטושטשים כאלה מקווקים משו מגעיל וגם בדי וקס לא רואים אותם טוב

מה הבעיה.ץ..??

ואיך אפשר למחוק את החדש??

תודה

פורסם

תשנה כותרת!

ואתה יכול לנסות להסיר אותו בעזרת שיחזור המערכת.

פורסם

בנגנים אחרים יש גם את הבעיה או שהם בסדר? יש גם WMP10 כבר אולי שווה לנסות..

פורסם
  • מחבר

גםם בנגנים אחרים יש את אותה בעה אבל רק מאז ששמתי את מדיה פלייר 9... אני עוהד רק איתו ועם דיוקס מעודכן ותמיד היה הכל טוב אז ששמתי את 9

איך בדיוק אפשר למחוק את המדיה פלייר?

פורסם

נראה לי מוזר.. דבר ראשון יש לך DIRECTX ו VIDEO DRIVERS מעודכנים ?

וגם תנסה את התוכנה VLC PLAYER, ותראה אם יש שם גם בעיות (היא אמורה להיות מנותקת מתלות ב DRIVERS שעל המחשב).

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני לא רוצה עכשיו סתם להוריד תוכנות נוספות.. הרי למה?? הכל עבד לי מושלם ם הDIVX ועם המדיה פלייר הסטנדרטי של XP

יש מצב למחוק את המדיה פלייר ...?

פורסם

אם המדיה פלייר 9 הותקן לך ביחד עם ה-SP2 (אם התקנת SP2 אז הוא בהכרח הותקן לך) ולא התקנת אותו בנפרד, הפיתרון היחיד שלך יהיה להסיר את ה-SP2.

זה גם מה שאני עשיתי, אגב..

פורסם
  • מחבר

אחי מזה -SP2 ?

פורסם

גירסת האבטחה החדשה של מיקרוסופט.

פורסם

תיראה או שתתקין 10

או שתנסה להתקין מקודדים לשיפור איכות הסרטים

פורסם

קודם כל תשנה את הכותרת של הת'רד לכותרת ראויה יותר.

בקשר לבעיה שלך, אז קיימות 2 אפשרויות:

אחת היא שתתקין MP10 החדש יותר.

השניה היא שבמקרה והתקנת ה-MP9 לא הייתה מזמן אז ניתן להסיר אותו ע"י SYSTEM RESTORE.

בכל מקרה נסה לחפש גם בגוגל לשיטות שניתן להסיר בהם את ה-MP9 או את ה-MP בכלל ואז להתקין שוב מהדיסק של ה-XP. אבל תהיה זהיר.

בהצלחה

עריכה: עומדת בפניך גם אפשרות להתקין מקודדים חדשים וטובים יותר או מעודכנים יותר.

פורסם

כמו שאמרו פה גם אני ממליץ על מדייה פלייר 10.

כמו-כן אני ממליץ על חבילת המקודדים של Lionetwork.

אם אתה בכל זאת רוצה להסיר את המדייה פלייר:

כנס למחשב שלי --> הסרה/הוספה של תוכניות --> הסרה של רכיבי ווינדוס ותסמן את המדייה פלייר.

My computer --> Add or remove programs --> Add/remove Windows components.

פורסם

נסה את לעשות ככה:

להסיר את התוכנות של מיקרוסופט: אחרי עוד חצי שנה של משפט, מיקרוסופט מסתכלת על דברים אחרת. אבל כשהשיקה את Windows XP, היא עדיין לא הבינה כנראה שלהתקין תוכנות בלי מנגנון UnInstall זה צעד בלתי משתלם. זו הסיבה לכך שלא תמצא בתפריט Add/Remove Programs תוכנות כמו MS Messenger, למשל. הפתרון: חפשו קובץ בשם sysoc.inf המסתתר בתיקייה Windows> inf. תמצאו בו רישום של התוכנות המותקנות, כשבחלק מהמקרים מופיעה המילה "hide" בסוף השורה. גבה את הקובץ ואז מחק את כל המופעים של המילה בקובץ.

עכשיו אולי תוכל למצוא את התוכנות שחסרו קודם בתפריט ההסרה של Windows Components..וכעת תתקין מדיה פלייר 8

פורסם

את ה-MSN MESSENGER אפשר להסיר אבל את ה-WINDOWS MESSENGER קשה, במיוחד אם תהיה מספיק לא חכם להתקין את ה-5.1 שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים