עבור לתוכן

שאלה לגבי קניית קירור למעבד.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות קירור למעבד AMD Athlon 64 3500+ Integrated into Chip FSB Socket 939

חשבתי לקנות את הקירור Thermalright XP-120

בפנדה את הקירור הזה במלאי.

איפה אני יכול לקנות בארץ את הקירור 120XP חוץ מפנדה?

ודיברתי עם אחד מהעובדים שלהם והוא אמר לי שה-Thermalright 90 XP יותר טוב.

מה דעתכם? מה יותר כדאי לקנות? את ה-120XP או ה- 90XP?

התקציב לקירור למעבד הוא 300 ש"ח לא כולל המאורר חריגה עד 50 ש"ח אם זה שווה את החריגה.

• תגובות 41
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה90 מציג ביצועים לא רעים ולא םחות מה120 אבל הוא קטן יותר וצורך פחות מקום.

פורסם

בפנדה ה-XP-120 עולה 260

אם תוסיף 5 שקל אתה יכול לקנות מנועה מחשבים!

פורסם

לא ידוע אולי כי יש לנו בארץ יבואנים אחרים

פורסם
  • מחבר

והם בדיוק אותו דבר?

ואם כן, אז אתה אומר שיותר כדי לקנות בארץ?

פורסם

על פניו נראה שהם אותו דבר - וכן במקרה הזה כדאי לקנות בארץ :silly:

פורסם
  • מחבר

אז כדי לקנות את ה-XP 90 לפי מה שאתם אומרים זה בדיוק אותו דבר אבל דגם אחר.

XP 90 עולה יותר זול מ-XP 120.

הם עושים מאותו חומר?

יש עוד קירור למעבד עד 400 ש"ח למעבד AMD Athlon 64 3500+ Winchester Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939?

פורסם

הXP90 והXP120 עשויים מאותם חומרים, אלומיניום. הXP120 מאוד גדול בגלל שהוא מתאים למאוורר 120 מ"מ..

בתקציב שלך יש גם את הXP90C אם אתה יכול לחרוג, שהוא עשוי כולו מנחושת ויגיע לפנדס מחר.

שלושת הגופים הם גופים מעולים שבין ההכי טוב להכי פחות טוב יהיה הבדל של משהו כמו 3-4 מעלות.

פורסם
  • מחבר

הXP90 והXP120 עשויים מאותם חומרים, אלומיניום. הXP120 מאוד גדול בגלל שהוא מתאים למאוורר 120 מ"מ..

בתקציב שלך יש גם את הXP90C אם אתה יכול לחרוג, שהוא עשוי כולו מנחושת ויגיע לפנדס מחר.

שלושת הגופים הם גופים מעולים שבין ההכי טוב להכי פחות טוב יהיה הבדל של משהו כמו 3-4 מעלות.

וה- XP90C גם גדול מאוד?

וה-XP90 הרגיל לא מתאים למאורר 120מ"מ?

פורסם

הXP90 וXP90C זה אותו גודל ואותו דבר בדיוק! רק הדגם עם הC זה מסמן Copper - נחושת.

מבחינה רשמית אפשר לשים על שניהם מאווררי 90 מ"מ או 80 מ"מ... אפשר גם לקמבן 120 מ"מ אבל אז כבר עדיף לקחת XP120...

הXP120 מתאים מבחינה רשמית רק למאוורר 120 מ"מ.

והXP90C הוא הטוב מביניהם.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה.

אם החלטה הייתה בידך איזה היית לוקח? וכמובן אתה רוצה לעשות OC בעתיד ואתה רוצה שלא יהיה רעש.

פורסם

לי לא אכפת כל כך רעש, הייתי לוקח XP90C + Vantec Tornado אבל לך בטח אכפת רעש, אז הכי שקט יהיה XP120 עם מאוורר 120 מ"מ, או XP90 (או גרסאת הC, תלוי בתקציב) עם מאוורר 90 מ"מ שקט כמו הTT SilentCat

פורסם

SilentCat ו XP90 זה שילוב מצויין!!

פורסם

עם XP90 C יהיו בעיות במארז לא מאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים