פורסם 2005 באפריל 2520 שנים שלום לכולםמעוניין בתוכנת ניטור טמפרטורות פשוטה שנמצאים בה רוב הטמפרטורות שאני צריך לדעת..(חוץ מspeed fun שהכול שמה לא ברור)כמו nb pwm cpu gpu hd mb וכו'.יש חיה כזאת?
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים SANDRA EVEREST אבל עדיין עדיף שתשתמש עם התוכנה שבאה עם הלוח שלך, הכי מדוייק במקרה שלך זה ASUS PROBE (התוכנה שבאה עם הלוח...) ול GPU , הדרייברים אומרים את הטמפ' (במידה ויש לך חיישנים על הכרטיס)
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר התוכנה שבאה עם הלוח שלי נונת לי את המטמפטורה של המעבד ושל הלוח בלבד..וזה ממש מעצבן אני רוצה תוכנה שלאחת ולתמיד תתן את כל מה שביקשתימה לא חשבו על זה עדיין?וסנדרה ואברסט זה הכול חיבושים. בקושי יש שמה כמה טמפרטורות מסכנות.
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר איך משתמשים בה? יש לי כזה דבר : http://img205.echo.cx/my.php?image=untitled7da.jpg
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מה איך היא פשוטה אתה רואה תאייקונים האלה בחר אחד מהם או של הלוח או של המעבד לחץ פעמיים וזה מראה לך הרבה מידע וגם את הטמפרטורה
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר אה נכון תודה. פשוט קודם לא ראיתי את זה. אם למישו יש עוד הצעות שיביא בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.