עבור לתוכן

טורנדו 80MM המלצות בבקשה...

Featured Replies

פורסם

יש חיה יותר חזקה ממאוורר טורנדו של ואנטק? אני מחפש מאורר ממש חזק לרדיאטור - קירור מים..

תודה...

פורסם

מממ מבחינת rpm ודחיסת אוויר אני חושב שלא.

פורסם
  • מחבר

דחיסת אויר חשובה לי.. אוקיי תודה, תגידו יש עוד חנויות חוץ מפנדה ... שיש להם אותו

פורסם

לא. לנועה אין ללוגיק אין ולKSP בכלל אין כלום.

פורסם
  • מחבר

חחח כן זה נכון, אוקיי תודה אני חושב אני אקנה אותו בקרוב..

ה-OC שלי דורש את זה :smile1:

פורסם

ממתי מאוורר דוחס אוויר?!?

בכל אופן, הוונטק דוחף רק 27 CFM שזה קצת יותר ממאוורר ג'נרי.

אם הרעש לא חשוב לך יש את הTt SF2 שדוחף עד 72CFM.

אם אתה צריך מאוורר יותר חזק תחשוב על מאוורר 120 מ'מ, יש מאווררי 120מ'מ שגם דוחפים כמות גדולה של אוויר וגם שקטים מאוד.

פורסם
  • מחבר

זה לרדיאטור, 80 נקודה, ובאמת ממתי טורנדו 27?!~ הוא 85!! וSF2 מה שיש לי עכשיו זה 75

פורסם

אחי אם אתה רוצה יש לך את ה92 מ"מ עם דחיפת אוויר של 120 cfm ואם אתה לא יכול לשים אותו קנה לך מתאום.

פורסם
  • מחבר

איפה יש מתאמים?

פורסם

אפשר פשוט למות מכמות הטימטום שרצה כאן ................ :bash:

למה לקנות כזה מאוורר רעשני , חזק וזולל זרם מהרייל של ה 12V שנותן סה"כ 85 או 120 CFM ברעש שיכול לגרום למוות ואתה עוד צריך לקנות מתאם לקוטר כשאפשר לקנות איזה 120 מ"מ איכותי בסכום כסף  הרבה יותר נמוך  ואת המתאם שנמצא במלאי !

תיקח אפילו איזה מאוור ב 50 שקל  והוא יעשה לך את אותה העבודה כמו ה טורנדו והמתאם ואתה עוד חוסך כסף

ואל תזבל לי את השכל עם הלחץ אויר שהטורנדו יוצר כי ללחץ אויר אין משמעות בקירור מים כי לראדיאטור אין כמעט התנגדות לאויר

הבנת את זה ברוך ?? ;)

בהצלחה עם המים אח שלו  8)

פורסם
  • מחבר

למה לא? לא אמור להיות ככה: נדחף הרבה אויר מתקרר יותר... אפשר יותר פרטים אם מותר לינקים.. תודה..

פורסם

סתם שאלה, מאוורר "דלתא" לא אמור להיות יותר חזק?

פורסם

דלתא וטורנדו הם אותו הדבר ... אותו הסיוט הגרוע ......

לחבר שלי יש אותו עם נגד של כמה אומים (של הספק גבוהה כי הזרם הוא עצום - 1 אמפר ) עם מפסק ועדיין הוא עושה רעש לא קטן בכלל ........

בפירוש לא כדאי ......

אם המחשב לא ליד אנשים רוב הזמן אז לא משנה כ"כ אבל מה שכן שזה מוריד טמפ' בצורה קיצונית מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים