עבור לתוכן

בעיה של סירקולציה במארז : A-TOP Z-Alien PC Gaming Server Silver

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם - אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 - 3 GHZ סוקט 478 

עם לוח של אינטל D865PER   ויש לי בעיה של סירקולציה במארז המחשב מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד... יש לציין שאני עוד עם קירור למעבד של זלמן

Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan

והמחשב מתחמם במאמץ ו-יש לי במארז 4 מאווררים  -1 120 CM והשאר 80 CM

בתמונה ה-1 זה חלק המתחמם לי מאוד במחשב ** מה אפשר לעשות שהוא לא יתחמם ?

ומתי שהמחשב מתחמם אני פותח את הדלת והטמפרטורות יורדות קצת -  משהו יכול לעזור לי כבר ? כי אני כבר לא יודע מה צריך לעשות שלא עשיתי -ממש נמאס :s05:  בתודה מראש -הראל

[attachment deleted by admin]

פורסם

החלק הזה שמתחמם לך זה הגשר הצפוני\דרומי זה בסדר שהוא חם אבל אם זה כל כך מפריע לך אתה יכול לקנות לו גוף קירור.. אבל אם אתה לא באוברקלוק ממש אין צורך..

דבר שני אני לא אמור לנחש את הטמפ' שלך.. שלח טמפ'.

פורסם

שלום לכולם - אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 - 3 GHZ סוקט 478

עם לוח של אינטל D865PER ויש לי בעיה של סירקולציה במארז המחשב מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד... יש לציין שאני עוד עם קירור למעבד של זלמן

Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan

והמחשב מתחמם במאמץ ו-יש לי במארז 4 מאווררים -1 120 CM והשאר 80 CM

בתמונה ה-1 זה חלק המתחמם לי מאוד במחשב ** מה אפשר לעשות שהוא לא יתחמם ?

ומתי שהמחשב מתחמם אני פותח את הדלת והטמפרטורות יורדות קצת - משהו יכול לעזור לי כבר ? כי אני כבר לא יודע מה צריך לעשות שלא עשיתי -ממש נמאס :s05: בתודה מראש -הראל

כשאני מסתכל עכשיו אחי המארז שלי נראה בול כמו שלך מבפנים....אותו דבר .....רק טיפה יותר גדול.....טוב בקשר לגשר הדרומי (הצ'יפ שרשום עליו אינטל) אין צורך לקרר אותו אלא אם כן אתה עושה אובר קלוק רצחני ביותר......ברקולצייה במארז עד כמה שאני יודע צריכה להיות מצויינת הבעיה היא שנראה לי לפי התמונות שמה שעשית זה בעצם 4 מאווררים מכניסים ור 2 מוציאים......החישוב הנכון לעשות זה על כל מאוורר שמכניס צריך אחד שיוציא אז לדוגמא לך יש 4 מכניסים נסה להוסיף עוד 2 (אחד בגג (אם יש אפשרות....אם אין אז יש דרמל בימינו....)ואחד איפה שהרטיסי PCI......)טפרטורת המארז תרד זה מה שאני יכול להבטיח לך אם תעשה את זה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הינה התמונה של הטמפרטורה ... ויש לי 2 מאווררים שמכניסים אוויר ו2 מאחורה שמוצאים ... זה לא בסדר ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

הטמפ' בסדר גמור.. והמאוררים מותקנים כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

אבל כשהלוח האם מגיע ל -50 מעלות -התוכנה רושמת לי שזה לא בסדר .....

פורסם

באיזה מהשלושה היא רושמת 50?

פורסם

טוב אז נכון הוצאת את הכלוב של הארדיסקים מהמקום שלו במארז?אז זאת בעצם הבעיה כאן......דחפת את הארדיסק שלך מתחת לפלופי שאין לו אוויר לנשום......תדאג לו לקירור ומהר או שתחזיר את הכלוב ותשים אותו שם זה אמור לפתור את הבעיה..... :xyxthumbs:

פורסם

מה אתה מבלבל במוח??? :screwy:

פורסם

מה אתה מבלבל במוח??? :screwy:

אני?

לך יש אתה המארז הזה שאתה מדבר? :screwy:

לי יש אותו.......פותח התראד תכניס את הכלוב של הארדיסקים שלך כי לפי התמונה שהצגת פה ההארדיסק שלך הוא זה שעל 50 מעלות.......מאוד מסוכן להארדיסקים בגלל זה תכניס את הכלוב של ההארדיסקים ותראה שהבעיה תסתדר מילה שלי.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחי... אתה טועה ובגדול - דבר 1 - הלוח האם זה ה50 מעלות ולא ה- HD

דבר 2 - עם אני שם את הכלוב הזה -נכנס פחות אוויר למערכת - וזה לא קשור לעיניין- הבעיה פה כשהמחשב מתחמם מגיע ל -50 מעלות (בלוח ) אני פותח את הדלת של המחשב והטמפרטורה יורדת ... לפחות ב5 מעלות ....

פורסם

WTF? הלוח שלך על 50 מעלות.........????

שלי בקושי מגיע ל30 מקסימום 32

פורסם

כמה בילבולי מח יש פה :bash:

הטמפ' גבוהות, לפי מה שהבנתי 61 מעלות זה המעבד שזה גבוה מאד, והשאר אחד מהם זה NB שזה גם גבוה.

חבל מאד שהמאורר מקדימה הוא לא 120 ממ במיוחד כשהוא מתאים לזה, המאורר שלידו שמכניס אויר מהצד לא ממש תורם, תיתקע אותו איכשהו בדלת

הימנית שיכניס רוח על הכ.מסך

פורסם

כמה בילבולי מח יש פה :bash:

הטמפ' גבוהות, לפי מה שהבנתי 61 מעלות זה המעבד שזה גבוה מאד, והשאר אחד מהם זה NB שזה גם גבוה.

חבל מאד שהמאורר מקדימה הוא לא 120 ממ במיוחד כשהוא מתאים לזה, המאורר שלידו שמכניס אויר מהצד לא ממש תורם, תיתקע אותו איכשהו בדלת

הימנית שיכניס רוח על הכ.מסך

תורם כשיש שם דיסקים קשיחים .....אל תגיד דברים שאתה לא יודע......

פורסם

^^^^^ למה אחד שם לא מספיק, הם מעיפים אויר בדיוק לאותה נקודה !!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים