פורסם 2005 באפריל 2420 שנים שלום.המים במערכת שלי הם מים מזוקקים, מידי חודש בערך הם מתלכלכים ממש, וכשאני מנקה את המערכת, יוצא מאין חומר לבן כזה כמו קצף... עם קצת גוון ירוק, מה זה יכול להיות? קורוזיה? אני יודע שיש מיליון תראדים אבל לא מצאתי תשובה מדוייקת, מה יש לי, ומה אפשר לעשות כדי לטפל / למנוע בעתיד, ממש חשוב! תודה רבה לכל העוזרים .
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים תמונות יעזרו.עוד פרטים כגון עכירות, ריח, מיקום החומר הלבן במערכת, האם זה אבקה או שאתה צריך לגרד להסיר את החומר.האם זה מופיע ככתמים בצנרת וכולי...ממה עשויה המערכת שלך? רכיבים וחומרים.על פניו נשמע לי כמו פטריה במידה ואתה משתמש רק במים מזוקקים.במידה וזה היה חיידקי - היה לזה צבע יותר צהוב חום...קורוזיה - תלוי ברכיבים.בקיצור עוד פרטים ורצוי תמונות.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר תמונות מצטער אין לי זה צבע לבן-ירקרק כשאני מעביר מים דרך המערכת בעזרת נשיפה, לניקוי... יוצאים החומרים, אין על הצנרת כלוםחומרים אני לא יודע זאת מערכת של טרמלטק... אקאוריס 2...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים נסה להריץ בה איזה כמה ליטרים של קולה לאיזה כמה שעות , זה אמור לנקות את המערכת מבפנים .
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים נסה להריץ בה איזה כמה ליטרים של קולה לאיזה כמה שעות , זה אמור לנקות את המערכת מבפנים .מסכים בהחלט - רק תשטוף בסוף.אז החומר יוצא מהרדיאטור?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר אני לא יודע מאיפה הוא יוצא, אולי מהרדיאטור אולי מהבלוק , אשפר לקחת מים מזוקקים לפה, כמובן לא לבלןע על מנת להזרים למערכת? לשטוף את המערכת לא נראה לי מתאים עם מי רגילים...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר לא, זהיותר בכיוון של הלבן, בקשר למים המזוקקים אפשר להשים בפה? בבקשה תענו כי אם כן עכשיו אני מזרים קולה
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אין בעיה עם בלעת מים מזוקקים פרט לטעם התפל. אני לא מבין איך ראיתה/ידעת שהמים "התלכלכו" אם זה לא נמצא בצנרת?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אני אישית לא שמעתי שמזרימים קולה( :s05:) למערכת קירור מים ע"מ לנקות אותה.הדבר הבטוח שאח"כ המערכת שלך לא תהיה צמאה, לגבי נקייה...אני לא ממש בטוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.