פורסם 2005 באפריל 2320 שנים קודם כל שלום יש לי מספר שאלות, המאוורר בספק חדל לפעול, קניתי חדש חיברתי ואני לא בטוח אם צריך להכנס אוויר למארז או שצריך לצאת ממנו ? קניתי לאחרונה מאוורר נוסף למארז 120 mm אם אני לא טועה, הוא צריך להוציא או להכניס ? המאוורר שהיה מותקן בעבר ניקתי אותו, ההוא בקידמת המחשב, צריך להוציא או להכניס ? המאוורר של הכרטיס מסך שלי חדל לפעול הוא עגול כלל מסגרת עגולה של הגי פורס 4 128 אם אני אקבע לאזור מאוורר 80 mm או 69 mm זה יעזור ? איך אני יודע מה טמפ הכ.מסך ? ממש תודה וחג שמח המארז שלי פתוח והספק מפורק בבקשה תשובות זריזות ושוב תודה
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים טוב קודם כל דבר ראשון כל מאוורר יכול גם להכניס וגם להוציא אויר תלוי איך אתה מחבר אותו בדרך ככל על המאוורר יש חצים שמראים לך איך לעשות זאתדבר שני המאוורר של הספק הכי טוב שהוא יוציא את האויר דבר שלישי אני חושב בקשר לכרטיס מסך כדי לחבר לו מאוורר או ליקנות אחד שיתאים בידיוקעם יש עוד שאלות אני פה!
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים לגבי הספק כוח, המאוורר החיצוני שלו אמור להוציא אוויר החוצה. במידה ויש לספק כוח מאווררים נוספים בחלק הפנימי, הם אמורים לשאוב אוויר מתוך המארז לתוך הספק כוח והחוצה מהמארז.לגבי המאווררים במארז, זה לא הכרחי אבל מקובל שהמאוורר בחלק הקדמי של המארז יכניס אוויר למארז, המאוורר בחלק האחורי של המארז יוציא אוויר מהמארז, המאוורר בדלת של המארז (במידה והוא קיים) יכניס אוויר למארז, והמאוורר בחלק העליון של המארז (במידה והוא קיים) יוצי אוויר מהמארז.כמובן שצריך להתקין את המאווררים בכיוון הנכון (לפי החץ שמצוייר עליהם), על מנת שהם יכניסו או יוציאו אוויר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.