עבור לתוכן

אובר מטורף ומשונה פרסקוט 3.2 ל4.34 ובמתח של 1.52 בלבד!!! מה הולך פה?רוצה לשפר!

Featured Replies

פורסם

מה קורה אנשים ? טוב אז כך החלפתי ספק למחשב שלי לאנרמקס 425 החדש ועכשיו כול סיפור האוברקלוק הישתנה לי לגמרי! המתחים יותר יציבים בהרבה וכמובן שהאוברקלוק קפץ לו!

אז כך! לפני זה שהיתי עם הטרמאלטק (הכוונה רק למחשב עצמו לא לגז)  אז לא יכולתי לעבור את ה4.15 יציב וגם במתח של 1.652 למעבד (בזכות הוולט מוד)

ואילו עכישיו אחרי שהחלפתי ספק לזה אני נימצא ביציב ב 4.34 ובמתח של 1.52 וגם זה יציב רצח חח איזה מוזר עם אני מעלה את המתח האוברקלוק לא יציב ובכלל עם אני מעלה הרבה הוא גם לא נותן את התחלה של הוינדוס חח טוב מה אומרים יש פה עוד מה לשפר או לא?

הינה תמונות!

נ.ב

את התוצאה בסופר פאי אני עוד ישפר ל30 שניות אני כמעט בטוח כי עכשיו זה הכול על סנטרד כאילו זיכרון על 2.5-4-4-8 והזיכרון יכול גם לעבוד על 2.5-2-2-5 אני עוד מעט יפעיל את זה וניראה עם אני ירד בשנייה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה מפלצת! תנסה לשחק עם המכפלה והFSB.

פורסם

המכפלה סגורה

פורסם

תעשה crop לתמונות, הם גדולות ללא שום סיבה מיוחדת ופרט לכך, זה יותר נעים לעין.

פורסם
  • מחבר

ניראה לי שאין אפשרות לשפר יותר אולי הגעתי לסוף של המעבד הזה חחח אבל ניראה אולי נחליף לאיזה דותן חח

אבל מה תוצאה טובה לא? 31 שניות לפרסקוט?

פורסם

תוריד את כול הגרפיקה המגעילה הזו של ה WIN ואולי תרוויח את השניה המיוחלת

כשאתה מריץ את הסופר פאיי תסגור את כול החלונות והאקספלוררים למינהם

פורסם

טוב המעבדים החדשים לא צורכים מתח גבוה.

פורסם

אחי תוצאה פצצתית.......כמה הטמפרטורה של המעבד כרגע......ותנסה לעלות לו מתח כי בכל זאת יש לך קירור גז ....

ד"א

אם תקנה את הדותן יש מצב תמכור לי את המעבד שלך? :xyxthumbs:

פורסם

אובר חיייייייייייייייה ,יש מצב אתה מוכר לי תקירור ב10 שקל ;D

אני לא יודע עם הדותן הוא סוס ....מעניין יהיה לנסות.

נ.ב בסופר פאי הוצאתי 34 על סטוק...אני עוד מתכנן לו עתיד!

פורסם
  • מחבר

אובר חיייייייייייייייה ,יש מצב אתה מוכר לי תקירור ב10 שקל ;D

אני לא יודע עם הדותן הוא סוס ....מעניין יהיה לנסות.

נ.ב בסופר פאי הוצאתי 34 על סטוק...אני עוד מתכנן לו עתיד!

אז כך קודם כול תודה

ובקשר לדותן תאמין לי שהוא סוס ראיתי מישהו שלקח דותן 1.73 (אני קונה בסוף 1.86) בתדר של 533 מגהרץ ועם הvapochill ls הצליח להגיע ל3600 והתוצאה היתה 21 שניות בסופר פאיייייי ואחרי כך הוא הצליח להגיע אפילו ל3890!!!!!!!! ותוצאה 19 וחצי שניותתת אנשים זה מטורףףףףףף חח בוא נגיד כך אני ורצה להגיע עם 1.86 לאיזה 3200 ואני יסתפק חחחח במיוחד שאטלון 64 ביט הfx55 באובר קלוק הכי גבוהה שהצליחו בעולם נותן בסופר פיי 23 שניות חחחח

אחי תוצאה פצצתית.......כמה הטמפרטורה של המעבד כרגע......ותנסה לעלות לו מתח כי בכל זאת יש לך קירור גז ....

ד"א

אם תקנה את הדותן יש מצב תמכור לי את המעבד שלך? :xyxthumbs:

אז זהו שעם אני מעלה מתח למעבד אז האוברקלוק לא יציב בגרוש!! עכשיו המעבד בטמפרטורה של 5- בעומס ו 12- ברגיעה והטמפרטורה של הראש קרור היא 28- אז זה לא משנה!

ובקשר למעבד אז ואלה יש מצב גדול כי אני דיי צריך כסף עכשיו אבל הכול תלוי בהצעה אז בוא לאיי סיי קיו 309850366 ונדבר

יחיאל בן חמו

נ.ב

ולמעוניינים יש לי עוד הרבה חלקים למכירה חדשים ומשומים לוחות ספקים זיכרון וכו וכו וכו

פורסם

תשמע אם שמעתי נכון אמורים להוציע מתישהוא לוחות לדותן עם pci-e.

פורסם

הסונומה בא עם PCIE והם לאט לאט מתפשתים אבל ממש לאט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים