עבור לתוכן

geforce 3(?ti 500 )VS ati radeon 8500

Featured Replies

פורסם

ה- GeForce 3 וה- Radeon 8500 בערך אותו הדבר מבחינת ביצועים אבל שניהם לא יריצו את Doom 3 בצורה מהדימה....

• תגובות 30
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נכון

כשכתבו את כל הבקרובים כתבו שהמשחק מפותח על ביצועיו של הג'יפורס 3

על

VOODO 3 לא פועל לגמרי

VOODO 5 זוחל מוות

וג'יפורס 3 הסטנדרט

פורסם

אני יודע טוב מאוד מה כתבו בכתבות הבקרוב של המשחק אבל כדי שהמשחק ירוץ בקצב של 60fps ב- 1024x768x32 עם כל האופציות פועלות וכל האפשרויות מכוונות על המקסימום אתה צריך כרטיס הרבה יותר חזק מ- GeForce 3...

פורסם

אנשים באמת צריכים לצאת מהקיבעון על סדרת הג'י פורס, ובמיוחד מהקיבעון על הג'י פורס 3 שקנה לעצמו שם של אליל כמעט...

יש מתחרה חדש בשוק, הוא באמת טוב פי כמה, ואני מדבר כמו יוביוב על איכות תמונה, מהירויות, ואני מקווה שגם בעתיד עם דרייברים ראויים בהחלט, הרדיאון 8500 נראה כמתחרה שבהחלט יביס את הג'י פורס 3, אבל רק אם יצאו מהקבעון עליו...

פורסם

אנשים באמת צריכים לצאת מהקיבעון על סדרת הג'י פורס, ובמיוחד מהקיבעון על הג'י פורס 3 שקנה לעצמו שם של אליל כמעט...

יש מתחרה חדש בשוק, הוא באמת טוב פי כמה, ואני מדבר כמו יוביוב על איכות תמונה, מהירויות, ואני מקווה שגם בעתיד עם דרייברים ראויים בהחלט, הרדיאון 8500 נראה כמתחרה שבהחלט יביס את הג'י פורס 3, אבל רק אם יצאו מהקבעון עליו...

כנ"ל, מסכים עם יוביוב ועם KOM (חוץ מהקטע של הTRUFORM שלדעתי אף מתכנת לא ישים עליו)

פורסם

כנ"ל, מסכים עם יוביוב ועם KOM (חוץ מהקטע של הTRUFORM שלדעתי אף מתכנת לא ישים עליו)

ה- TRUFORM לא קשור לתיכנות מוקדום של המפתחים. מהבחינה הזאת זה כמו FSAA, זה מתלבש על המשחק...

פורסם

ה- TRUFORM לא קשור לתיכנות מוקדום של המפתחים. מהבחינה הזאת זה כמו FSAA, זה מתלבש על המשחק...

באמת?!

cwm43.gif

לדעתי שתלו לי פרוקסי סמוי שמראה לי את כל המאמרים בצורה לא נכונה...

או שאולי פשוט שכחתי :-[ ;D

ברצינות עכשיו, אתה בטוח? cwm44.gif

פורסם

yuvyuv מחירו של הרדיאון 7500 לא הולך להיות בדיוק אפסי כפי שציינת( 199 $ בחו"ל).

ואתם יודעים מתי יגיע לארץ radeon 8500 ומה הערכת מחירו?

פורסם

1. יכול להיות שאני טועה (אבל אני די בטוח שאני צודק...  ;D) אבל הטכנולוגיה הזאת תיתמך ע"י כל המשחקים החדשים ללא בעיה... (מקסימום יוציאו תלאים ותיקונים למשחקים הקיימים...)

2. המחיר של ה- Radeon 7500 יתחיל ב- 150$.

פורסם

2. המחיר של ה- Radeon 7500 יתחיל ב- 150$.

ודיי להתווכח עם זה, הכרטיס נותן ביצועים טובים ביותר במחיר אשר בהחלט מפתיע, יש לכם בעייה רצינית עם זה?

פורסם

ודיי להתווכח עם זה, הכרטיס נותן ביצועים טובים ביותר במחיר אשר בהחלט מפתיע, יש לכם בעייה רצינית עם זה?

חוץ מהעובדה שבארץ זה יעלה פי שתיים? אבל אין בארץ אפליה, אז גם הכרטיסים של NVIDIA יעלו פי שתיים

;D ;D >:(

פורסם

לא מדויק..

Many developers will be either releasing patches or current games or incorporating TRUFORM technology into their future games.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1517&p=6

פורסם

ידעתי!!!

Eat THAT!

;D

:bash:

אני ממש לא מבין מה אתה רוצה... :-/

כבר כתבתי הודעת תיקון לעיניין... (ראה הודעה מספר 23)

פורסם

אז מה המסקנה של המריבה הקטנה שלכם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים