פורסם 2001 באוקטובר 124 שנים ה- GeForce 3 וה- Radeon 8500 בערך אותו הדבר מבחינת ביצועים אבל שניהם לא יריצו את Doom 3 בצורה מהדימה....
פורסם 2001 באוקטובר 124 שנים לא נכוןכשכתבו את כל הבקרובים כתבו שהמשחק מפותח על ביצועיו של הג'יפורס 3על VOODO 3 לא פועל לגמריVOODO 5 זוחל מוותוג'יפורס 3 הסטנדרט
פורסם 2001 באוקטובר 124 שנים אני יודע טוב מאוד מה כתבו בכתבות הבקרוב של המשחק אבל כדי שהמשחק ירוץ בקצב של 60fps ב- 1024x768x32 עם כל האופציות פועלות וכל האפשרויות מכוונות על המקסימום אתה צריך כרטיס הרבה יותר חזק מ- GeForce 3...
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים אנשים באמת צריכים לצאת מהקיבעון על סדרת הג'י פורס, ובמיוחד מהקיבעון על הג'י פורס 3 שקנה לעצמו שם של אליל כמעט...יש מתחרה חדש בשוק, הוא באמת טוב פי כמה, ואני מדבר כמו יוביוב על איכות תמונה, מהירויות, ואני מקווה שגם בעתיד עם דרייברים ראויים בהחלט, הרדיאון 8500 נראה כמתחרה שבהחלט יביס את הג'י פורס 3, אבל רק אם יצאו מהקבעון עליו...
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים אנשים באמת צריכים לצאת מהקיבעון על סדרת הג'י פורס, ובמיוחד מהקיבעון על הג'י פורס 3 שקנה לעצמו שם של אליל כמעט...יש מתחרה חדש בשוק, הוא באמת טוב פי כמה, ואני מדבר כמו יוביוב על איכות תמונה, מהירויות, ואני מקווה שגם בעתיד עם דרייברים ראויים בהחלט, הרדיאון 8500 נראה כמתחרה שבהחלט יביס את הג'י פורס 3, אבל רק אם יצאו מהקבעון עליו...כנ"ל, מסכים עם יוביוב ועם KOM (חוץ מהקטע של הTRUFORM שלדעתי אף מתכנת לא ישים עליו)
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים כנ"ל, מסכים עם יוביוב ועם KOM (חוץ מהקטע של הTRUFORM שלדעתי אף מתכנת לא ישים עליו)ה- TRUFORM לא קשור לתיכנות מוקדום של המפתחים. מהבחינה הזאת זה כמו FSAA, זה מתלבש על המשחק...
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים ה- TRUFORM לא קשור לתיכנות מוקדום של המפתחים. מהבחינה הזאת זה כמו FSAA, זה מתלבש על המשחק... באמת?! לדעתי שתלו לי פרוקסי סמוי שמראה לי את כל המאמרים בצורה לא נכונה... או שאולי פשוט שכחתי :-[ ;D ברצינות עכשיו, אתה בטוח?
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים yuvyuv מחירו של הרדיאון 7500 לא הולך להיות בדיוק אפסי כפי שציינת( 199 $ בחו"ל).ואתם יודעים מתי יגיע לארץ radeon 8500 ומה הערכת מחירו?
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים 1. יכול להיות שאני טועה (אבל אני די בטוח שאני צודק... ;D) אבל הטכנולוגיה הזאת תיתמך ע"י כל המשחקים החדשים ללא בעיה... (מקסימום יוציאו תלאים ותיקונים למשחקים הקיימים...)2. המחיר של ה- Radeon 7500 יתחיל ב- 150$.
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים 2. המחיר של ה- Radeon 7500 יתחיל ב- 150$.ודיי להתווכח עם זה, הכרטיס נותן ביצועים טובים ביותר במחיר אשר בהחלט מפתיע, יש לכם בעייה רצינית עם זה?
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים ודיי להתווכח עם זה, הכרטיס נותן ביצועים טובים ביותר במחיר אשר בהחלט מפתיע, יש לכם בעייה רצינית עם זה? חוץ מהעובדה שבארץ זה יעלה פי שתיים? אבל אין בארץ אפליה, אז גם הכרטיסים של NVIDIA יעלו פי שתיים ;D ;D
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים ה- TRUFORM לא קשור לתיכנות מוקדום של המפתחים. מהבחינה הזאת זה כמו FSAA, זה מתלבש על המשחק...לא מדויק..Many developers will be either releasing patches or current games or incorporating TRUFORM technology into their future games.http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1517&p=6
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים לא מדויק.. http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1517&p=6 ידעתי!!! Eat THAT! ;D
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים ידעתי!!! Eat THAT! ;D אני ממש לא מבין מה אתה רוצה... :-/ כבר כתבתי הודעת תיקון לעיניין... (ראה הודעה מספר 23)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.