פורסם 2005 באפריל 2120 שנים שלום בדקתי עכשיו בתוכנת EVEREST את הטמפ במחשב שלי motherboard:46CCPU:68CAUX:51GPU:72CGPU AMBIENT:55CMAXTOR:54C הארד דיסקWD:39 הארד דיסקמה אתם אומרים ?????????? בסדר ?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים איזה הארד דיסקים אלה........??אם הם SATA הרגילים תדאג מהר לקר אותם הם צריכים מקסימום שבמקסימום להיות ב50 .....תנסה להוסיף קירור למחשב ולמארז עצמו.....טמפרטורות ממש גבוהות......
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים נו זה בסדר יחסית לפרסקוט בסוקט 478.......תדאג אבל לקירור בתוך המארז ולהסלבת חוטים או סידור של החוטים יש הרבה מדריכים באתר שמסבירים איך לשמור על מארז מאוורר....
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אתה בטוח שזה בסדר ?אני מתכנן להחליף את המאורר של המעבד לחדש (כדאי ?)נ.ביש לי מאורר במעבד בכרטיס מסך בספק ועוד מאורר שבחלון המארז...להוסיף עוד ?להחליף מאורר למעבד ?!
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אחי אתה בטוח ?ותקשיב יש לי על המארז מקדימה מד דיגיטלי שמראה לי את הטמפ של המעבד....עכשיו שהוא בזמן מנוחה הוא על 48ושהוא מתאמץ הוא על 56-58עכשיו אני לא יודע מה נכון ומה לא ???? מה אתה אומר ?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אחי אתה בטוח ?ותקשיב יש לי על המארז מקדימה מד דיגיטלי שמראה לי את הטמפ של המעבד....עכשיו שהוא בזמן מנוחה הוא על 48ושהוא מתאמץ הוא על 56-58עכשיו אני לא יודע מה נכון ומה לא ???? מה אתה אומר ?סביר להניח שהמד הדיגיטלי יותר מדייק..באוורסט בדרך כלל יש זיופים בטמפ'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.