פורסם 2005 באפריל 2120 שנים המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2.......יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור?יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי?דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mmנ.בכתבתי את השאלה הזאת בטעות גם בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות......אז אם זה לא חוקי/לא בסדר אני מצטער.....
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אם אתה מתכוון לעשות משהוא שהוא חיקוי של מאוורר הטורנדו של קולר מאסטר שתדע אתה לא תצליח.אם כבר אם את לא זקוק למאוורר של וונטק אתה יכול לעשות ממנו FAN TUNNEL.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים הוא צודק - אם "תדביק" אחד מעל השני תרד לך העוצמה ויעלה הרעשמה שאתה צריך לעשות זה לשים אותם במרחק של לפחות 2 וחצי סמ אחד מעל השני ולאטום את הצדדים(קח שיפוד ודבק חם- תדביק, תחכה שיתקרר, תכסה עם בריסטול קשיח מהצדדים, צבע את הכל בשחור) או קומבינה אחרת - זה רעיון בשליפה...הבעייה היא שנוצרות מערבולות ברגע שהם צמודים אחד לשני - ככה אתה מעלה את האפקטיביות מקטין את הרעש הכולל
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אם אתה מתכוון לעשות משהוא שהוא חיקוי של מאוורר הטורנדו של קולר מאסטר שתדע אתה לא תצליח.אם כבר אם את לא זקוק למאוורר של וונטק אתה יכול לעשות ממנו FAN TUNNEL.תודה על בעצה אך אתה יכול בבקשה להסביר לי מזה fan tunnel?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=55&products_id=4424כזה דבר בערך אבל אני מאמין בביצוע יותר טוב שלך ולא של TT .... כי זה שהוא נמצא בזוית מסוימת גורע מהביצועים לדעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.