פורסם 2005 באפריל 2120 שנים בזמן האחרון, שהמחשב עושה איזה פעולה מסובכת - משחק מחשב וכאלה, הוא נתקע כזה, ואז אני שומע מין צליל כמו של סידירום שמתחיל להסתובב, ואז"תיק" כזה. אחרי כמה שניות זה משתחרר. כשזה קורה, זה קורה כמה פעמים ברצף.אני נוטה לחשוב שזה ההרדיסק, גם כי נראה לי שהרעש הזה הוא ממנו, וגם כי זה נראה לי מתאים.מה אתם אומרים?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים יש מצב..נסה לבדוק אותו בעזרת כל מיני תוכנות לבדיקת הארד דיסק (אני לא מכיר שמות)אם זאת לא הבעיה תפתח את המחשב עצמו ותראה שהמאורר של המעבד לא נתקע או נדפק..
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אני מכיר מקרים כאלו של תקלה ב-HD ואין מה לעשות , ההרדיסק נידפק.תבדוק שגיאות אולי תמצא משהו.נ.ב. זה לא קשור ל-OC וקירור .
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר חח וואלה אחי זה באמת לא קשור.רשמתי פה כי אני מסתובב בפורום הזה הרבה ושכחתי=]בקשר למאוורר של המעבד - לא הוא תקין, והמעבד בטמפ' נורמליות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.