עבור לתוכן

בדיקות ראשונות לכפולי הליבה של AMD לדסקטופ ולשרתים :

Featured Replies

פורסם

זה מה שיקרה במצב הטוב, טכנאי ה"קבר" יחברו את שני תדרי השעון של הליבות (לדוג', 2.4GHz + 2.4GHz) ויגידו שהם מוכרים מעבד בתדר 4.4GHz.

• תגובות 142
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו בוודאי...

וכמו שאמרתי קודם, מה עדיף פנטיום D (לא 4!) במהירות 5.6 ג'יגה הרץ או 4.4 ג'יגה הרץ X2 בפי 2 המחיר?

ככה אנשים חושבים...

פורסם

אינטל יכולה לתת לזה איזה שם שהיא רוצה, זה עדיין נשאר פנטיום 4.

פורסם

זה מה שיקרה במצב הטוב, טכנאי ה"קבר" יחברו את שני תדרי השעון של הליבות (לדוג', 2.4GHz + 2.4GHz) ויגידו שהם מוכרים מעבד בתדר 4.4GHz.

זה מה שבדיוק AMD עשתה עם הדרוג שלה  ;)

ודרך 2.4+2.4 זה 4.8 :smile1:

פורסם

נו בוודאי...

וכמו שאמרתי קודם, מה עדיף פנטיום D (לא 4!) במהירות 5.6 ג'יגה הרץ או 4.4 ג'יגה הרץ X2 בפי 2 המחיר?

ככה אנשים חושבים...

אבל אנשים שלא מבינים במחשבים לא קונים כאלה מעבדים.

פורסם

שכחתם כבר את המחירים של האת'לון 64 כשהוא רק יצא?

בזמנו זה היה מעבד רק בשביל חולי נפש עשירים זה היה ברור לכולם שהמעבד הזה יתפוס חזק אבל זה עניין של זמן

אותו הדבר עם ה X2

פורסם

אבל אנשים שלא מבינים במחשבים לא קונים כאלה מעבדים.

זאת בדיוק הנקודה שלי, שAMD לא ימכרו את אות הכמות מעבדים כמו אינטל (מעבר לפער שיש כבר היום).

כמה באמת הA64 עלו בהתחלה? מישהו זוכר (אני שואל ברצינות)?

יש מצב שעד יוני המחירים ירדו (למרות שהX2 יצא רק אז יש מצב שAMD יורידו מחירים עד אז)?

פורסם

אני משוכנע שעד סוף השנה, מחירי המעבדים האלה יירדו ב 150-200 דולרים ויהפכו לעוד מעבדי מיינסטרים מוצלחים מאוד.

פורסם

זאת בדיוק הנקודה שלי, שAMD לא ימכרו את אות הכמות מעבדים כמו אינטל (מעבר לפער שיש כבר היום).

כמה באמת הA64 עלו בהתחלה? מישהו זוכר (אני שואל ברצינות)?

יש מצב שעד יוני המחירים ירדו (למרות שהX2 יצא רק אז יש מצב שAMD יורידו מחירים עד אז)?

של הדגמים האלה ספציפית לא, לא ברמה שתגרום להם להפוך לכדאיים, אבל יש סיכוי שיצאו מעבדיX2 במהירויות של 1.6-2.0ghz וימכרו במחירים סבירים.

פורסם

אז למרות כל מה שחשבתי כנראה שהמחשב הבא שלי יהיה אינטל...

פורסם

מעניין אם עד סוף השנה יהיה אפשר לקנות מעבדיםעם ליבה כפולה של AMD (עד 1500שח) ::) ::) ::)

פורסם

לא את המעבדים האלו, הביצועים והדרוג שלהם לא מציבים אותם בתור מעבדי mainstream והמחיר בהתאם, עד סוף השנה(האזרחית) כנראה שאפשר יהיה למצוא מעבדי X2 במחירים שפויים, אבל אלה כבר יהיו מעבדי mainstream אמיתיים בדרוג 3600 או אפילו 3400 X2 עד 4000 נגיד.

פורסם
  • מחבר

דוגמא 2.4 גה"ז מגה מטמון = 4000+

2 ליבות כאלו זה 4800 למיטב זכרוני

פורסם

על מה אתה מדבר לכל הרוחות?

פורסם

למי שקונה מעבד בעוד כמה חודשים כדי לקנות עם ליבה כפולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים