פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מן הסתם אם הוא במחיר של 4200/4400 אז הוא לא יהיה משתלםאבל ה820/830 כן יהיו משתלמים (יחסית)
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים עדיין על השאלה הזאת לא עניתם:סידרה 8xx כוללת את הסט פקודות x86-64 / EM64T / AMD64 / W/e?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים עדיין על השאלה הזאת לא עניתם:סידרה 8xx כוללת את הסט פקודות x86-64 / EM64T / AMD64 / W/e?כוללת את ה EMT64
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים תודה רבהאלא אם כן תהיה נפילת מחירים ב X2 של AMD המעבד הבא שלי יהיה כנראה ה 830
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים איזה מעבד אתה היית קונה עד 240$כפול פרסקוטים 2.8 או AMD64 3200 ?אין לי שום צורך אמיתי בריבוי משימות, לכן הייתי קונה אתלון 64 רגילאבל כמובן על לוח אם עם שקע 939, לקראת סוף השנה המחירם יירדוויצאו דגמים גם ב 2 גיגה הרץ.מצד שני אם הייתי צריך ריבוי משימות אמיתי, נניח עריכת וידאו, יצרית תוכן, פיתוח תוכנה, תיב"מ הייתי קונה ללא היסוס את האתלון X2.לא צריך להגזם לגבי עלות הייצור של ה X2, השטח שלו דומה לזה שלאתלון 64 עם 1 מ"ב זכרון מטמון ב 130 ננו מטר, או כמו אופטרוןב 130 ננו מטר - AMD פשוט רוצה להרוויח כמה שיותר על מוצר מנצח, כל מי שרוצה את המעבדים החדשים ביותר אצלו במחשב משלם מחירים גבוהים, כך היה וכך יהיה.ל AMD יש מוצר מעולה ביד, היא יודעת את זה, צרכני החומרה יודעיםאת זה ולכן היא מכוונת כרגע לשוק האמצעי והעליון מבחינת מוצרים ומחירים,כאשר ההיתלהבות תשכח יהיו עוד מוצרים, המחיר יירד, שום דבר חדש.לאינטל יש מוצר עלוב, היא יודעת את זה, צרכני החומרה יודעים את זהולכן היא הולכת על מוצר לשוק הנמוך, זה כמובן גם אמרו לייצר את הרושםשגם לאינטל יש כפולי ליבות.לקנות כפול פרסקוט ב 2.8 גיגה הרץ זה רעיון לא מי יודע מה, ישתלםבמקרים מסוימים בלבד, בפשטות, בכל הנוגע ליישומים שלא מרוויחיםכלום מריבוי ליבות מדובר בעצם בפנטיום 4 2.8 גיגה הרץ, מלהיב, נכון?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים ביצועים ממש טובים!הבעיה היא המחיר...יש פה ממש התלבטות: להשקיע עוד כסף לX2 או פשוט לקנות פנטיום D... או אולי פשוט לקנות A64 חד ליבתי וזהו...בעיה...
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לקנות כפול פרסקוט ב 2.8 גיגה הרץ זה רעיון לא מי יודע מה, ישתלםבמקרים מסוימים בלבד, בפשטות, בכל הנוגע ליישומים שלא מרוויחיםכלום מריבוי ליבות מדובר בעצם בפנטיום 4 2.8 גיגה הרץ, מלהיב, נכון?אתה רוצה להגיד לי שכל התוכנות שעליהם בוצעו הבנצ'ים נכתבו וקומפלו במיוחד בשביל DualCore?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אין לי שום צורך אמיתי בריבוי משימות, לכן הייתי קונה אתלון 64 רגילאבל כמובן על לוח אם עם שקע 939, לקראת סוף השנה המחירם יירדוויצאו דגמים גם ב 2 גיגה הרץ.עד עכשיו היללת את כפולי הליבות (כפולי ליבה להמונים) ואחרי שראית את המחיריםפתאום רק מי שיש לו צורך מיוחד צריך לקנות אחד כזה ]מצד שני אם הייתי צריך ריבוי משימות אמיתי, נניח עריכת וידאו, יצרית תוכן, פיתוח תוכנה, תיב"מ הייתי קונה ללא היסוס את האתלון X2.ומשלם את הפרמיה הלא מבוטלת הזאת? נו באמתלא צריך להגזם לגבי עלות הייצור של ה X2, השטח שלו דומה לזה שלאתלון 64 עם 1 מ"ב זכרון מטמון ב 130 ננו מטר, או כמו אופטרוןב 130 ננו מטר - AMD פשוט רוצה להרוויח כמה שיותר על מוצר מנצח, כל מי שרוצה את המעבדים החדשים ביותר אצלו במחשב משלם מחירים גבוהים, כך היה וכך יהיה.אתה אומר שלא צריך להגזים, תגיד את זה לAMD, לא ליאמנם יש לה ביד מוצר מנצח אבל במחירים כאלו, נתח השוק (הביתי) שלו יהיה כמו של הFXשואף ל 0ל AMD יש מוצר מעולה ביד, היא יודעת את זה, צרכני החומרה יודעיםאת זה ולכן היא מכוונת כרגע לשוק האמצעי והעליון מבחינת מוצרים ומחירים,כאשר ההיתלהבות תשכח יהיו עוד מוצרים, המחיר יירד, שום דבר חדש.לאינטל יש מוצר עלוב, היא יודעת את זה, צרכני החומרה יודעים את זהולכן היא הולכת על מוצר לשוק הנמוך, זה כמובן גם אמרו לייצר את הרושםשגם לאינטל יש כפולי ליבות.לקנות כפול פרסקוט ב 2.8 גיגה הרץ זה רעיון לא מי יודע מה, ישתלםבמקרים מסוימים בלבד, בפשטות, בכל הנוגע ליישומים שלא מרוויחיםכלום מריבוי ליבות מדובר בעצם בפנטיום 4 2.8 גיגה הרץ, מלהיב, נכון?ולקנות 4400 שביישומים שלא מרוויחים מריבוי ליבות יתן ביצועים של 3200+ זה מלהיב?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מוזר לראות שAMD אימצו לחיקם שמות של כרטיסי ג'יפורס TI ישנים : 4200 4400 4600 4800 באמת מעבדים מרשימים בעוצמתם, אך צדק מי שאמר שעם כל הרעש והצלצולים, מעטים האנשים שבאמת יזדקקו לזה. עכשיו נשאר לחכות ולראות... בכל אופן התוכניות שלי על מחשב AMD64 יחכו בנתיים לירידת מחירים/יציאת דגמים נוספים.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים כמה זמן לדעתכם עד שהמעבדים עם הליבות הכפולות של AMD יהיה אפשר להשיג במחיר של 250-300 $?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אתה רוצה להגיד לי שכל התוכנות שעליהם בוצעו הבנצ'ים נכתבו וקומפלו במיוחד בשביל DualCore?פוטושופ תומך במידה מסוימת בריבוי מעבדים/ליבות, משחקי מחשב מתקדמים לא, עדיין, שני יישומיםשלא יודעים לעשות שימוש בפני עצמם בריבוי ליבות/מעבדים כאשר הם מופעלים ביחד רצים כל אחד עלליבה/מעבד אחר ולכן מנצלים את כפול הליבות והביצועים של המערכת בתסריט שימוש כזה משתפרים .לגבי יישום בודד כאשר הוא מופעל לבדו, אם הוא לא מיועד לנצל ריבוי ליבות/מעבדים אז הוא לא מרוויחשום דבר מריבוי מעבדים, כל מוצר בפני עצמו - יחד עם זאת ברור שכל היישומים הכבדים שעדיין לאמנצלים ריבוי/מעבדים מהר מאוד יעודכנו כדי שכן ינצלו ריבוי מעבדים.הסוקר עושה שימוש בתוכנות קגילות שנמצאת בשוק, הוא לא מייצר תוכנה מיוחדת ברמה של הידור עבור סקירה כזאת או אחרת (אלא אם כן הוא בוחן מהירו של הידור).
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים בשביל שהמחירים יצנחו ב50% יקח הרבה מאוד זמן...התקווה היחידה שלי, אם אני בסוף אלך על X2, זה שיצא מעבד במהירות שעון נמוכה יותר (4000?)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.